husnr3

Direktlänk till inlägg 14 maj 2010

Göra om

Av Jessica - 14 maj 2010 07:14

Nu är golvet lagt i sovrummet!!


Och det är således även tomt - då såg vi att vi har planerat alldeles fel!


Där vi ska ha sängen (=fondväggen) passar det mycket bättre att ha garderober och således kommer sängen på väggen där vi tänkt ha garderober.


TUR att vår fondtapet varit leveransförsenad så vi inte har hunnit sätta upp den! Inget ont som inte har nåt gott med sig säger de ju och det stämmer verkligen i detta fall.


Nu blir det till att tapetsera över befintlig nytapetserad vägg med fondtapet samt att köpa till två extra rullar av den andra tapeten och tapetsera där vi ska ha garderob. Tur att den andra rullen bara kostade 100 kr (och HOPPAS att den finns kvar då den var på rea).


Samtidigt slår vi nog till och byter till en 180 cm madrass istället för den 160 vi har nu, vill nämligen byta den i stugan från 180 till 160 - hänger ni me`?


Bilder kommer när det är tapetserat och klart!

 

Uppdatering: vår fondtapet kommer kanske hem vecka 21 så nu har vi bestämt oss för att ta en annan istället - blir samma mönster men annan färg. Hoppas bara att den passar till de övriga väggarna som redan är tapetserade?!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards