husnr3

Direktlänk till inlägg 11 februari 2012

Effektivitet

Av Jessica - 11 februari 2012 18:48

Gillar ju när man stiger upp tidigt och hinner med mycket innan klockan ens passerat lunch.


Idag var en sån dag.


Före elva hade jag hunnit med följande: en dryg halvtimme på gymmet, tanka bilen, baka frukostfrallor, gå ut med hunden en snabbis, käka helgfrukost, ”baka” en omgång müsli, hänga en maskin tvätt och sätta på ytterligare en, skölja en riktigt nerbajsad pyjamas, förbereda kvällens kreolska gryta samt rulla en omgång negerbollar (tillsammans med R och Judit).




 


Resten av dagen har inte gått i riktigt samma tempo. Har målat nästan färdigt i barnens rum, är en vävvåd kvar som R har limmat upp idag, fixat mer med tvätten och hjälpt R tapetsera övriga rum. Lite smörgåslunch hann vi också med innan jag tog en sväng till Missionskyrkan vid fyra för att testa deras nya stickkafé! En trevlig tillställning som jag absolut kommer att besöka igen om det blir några fler tillfällen.


Mamma har varit här och passat barnen så vi har kunnat fixa båda två, ovärderligt och supergulligt och perfekt - precis som vanligt när hon ställer upp   Idag har hon dessutom med sig en present, en alldeles ny sort Yankee candle och den doftar sååå gott.


 


Men nu blir det kväll för resten av lördagen, käket uppätet och kanske blir det  lite chips och godis framför TV’n. Men inget Melodifestivalen för vår del tror jag inte, kanske del två i en film om andra världskriget som R fick i julklapp. Verklighetsbaserat, otäckt och fängslande intressant.


Hoppas ni andra därute också får en riktigt bra lördagkväll!


Kram

 
 
Ingen bild

Frida

11 februari 2012 20:43

Nästa café blev bestämt till torsdag 8/3 kl 19. Sprid gärna vidare! Kul att du hängde på! Kram

 
Ingen bild

Linda Halldén

11 februari 2012 21:05

Hej! Ja ibland får man massor gjort- gött när det är såna dagar men även skönt att då slappa ibland. Här kollas Mello in, Olivia gillar det och lyckas hålla sig vaken idag (förra veckan somnade hon kvart i åtta!!) *kram*

 
Karro

Karro

12 februari 2012 01:45

Härligt att få så där mycket gjort!! 2 frågor..;) receptet på muslin tack! O vart gör du dina bilder?;)
Kram K

http://www.appelblomman.blogspot.com

 
Matilda

Matilda

12 februari 2012 11:16

Hej!

Sådana där effektiva dagar är helt min melodi också! Och bästa belöning är sedan framåt kvällen när man får sjunka ner i soffan och känna sig ganska nöjd med sin dag.
När jag såg det här inlägget fick jag för övrigt ett akutsug och blev helt enkelt tvungen att göra chokladbollar, det var riktigt längesedan! Och så gott! :)
Hoppas helgen blir fortsatt skön!!
Många kramar-Matilda

http://emma-matilda.bloggplatsen.se

 
Elin - mamma till Alicia

Elin - mamma till Alicia

12 februari 2012 21:23

Härligt att få så mycket gjort. Fina bilder !

Kram

http://elinvictoria.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards