Direktlänk till inlägg 21 mars 2010
I helgen har vi ätit massor av god mat (men tyvärr inte så nyttigt) och även testat ett nytt recept som redan har hamnat i receptboken.
I fredags blev det hemmagjord pizza och idag fläskfilé med ugnsrostade rotfrukter till middag
och ikväll en bit tacolasagne.
Efter en heldag i bowlinghallen ville vi ha nåt enkelt igår kväll. Hittade recept på gräddig chilipasta och det var snabblagat & väldigt gott. Klart jag vill dela med mig av det till er andra:
400 g fläskkött - vi valde fläskfilé - strimlas
2 vitlöksklyftor - finhackade
2 rödlökar - skivade
2,5 dl mellangrädde
en skvätt mjölk
1 msk kalvfond
1 tsk sambal oelek
2 tsk kinesisk soya
Fräs kött & lök, häll på övriga ingredienser & låt puttra några minuter.
Servera med färsk pasta & en grönsallad.