Direktlänk till inlägg 13 februari 2010
Har ju inte så bra koll på mina grejer som ni kanske förstått....
o hittade inte kameran förrän tidigare idag och det var anledningen att jag inte gjorde inlägget redan igår..
I torsdagskväll var det nämligen tjejmiddag hos Sofia och som vanligt var det smaskiga rätter på menyn, till förrätt blev det bagateller med avokadoröra toppad med löjrom. Sen baconlindad laxfilé med citrondoftande potatis & blomkålsstomp vilket inte heller gick av för hackor.
Men sen kom såklart efterrätten vilket alltid är min favorit. I torsdags bjöds det på jordgubbar med digestivecrunch och grekisk yoghurt blandad med philadelphiaost och florsocker. Supersmarrigt och väldigt enkelt att göra (iaf för mig som bara tittade på).
Häromdan fyllde farfar år så idag var vi där på kalas, som vanligt hos familjen Josefsson bjöds det på jättegod mat, idag kyckling med gorgonzolasås & klyftpotatis och till dessert apelsin med amarettogrädde och mandelknäck. Mums mums....
Judit var som alltid (nästan) på ett strålande humör och charmade alla...