Direktlänk till inlägg 17 januari 2010
I fredags hade jag tjejmiddag här o bjöd på thai-mat som går lika bra att göra i stekpannan som i woken. Dock går det åt lite mer olja att steka i...
Till 12 portioner använde jag:
4 kycklingfiléer
4 morötter
3 broccolihuvuden - bara buketterna
2 rödlökar
1,5 zucchini
2 stora röda paprikor
2 burkar bambuskott
1,5 paket färska haricots verts
1 påse osaltade cashewnötter
Strimla allt i valfri storlek, stek först kyckling och sen grönsakerna i omgångar, lägg över i gryta och håll varmt.
Blanda 2 flaskor (200 mlx2) ostronsås (små) med lika delar vatten. Vispa ihop och smaksätt med fisksås efter eget tycke. Jag tog ett antal stänk...
I med såsblandningen och låt allt bli varmt. Servera med jasminris.