husnr3

Alla inlägg under februari 2014

Av Jessica - 9 februari 2014 22:05

Igår och idag har jag varit iväg och träffat härliga tjejer och sålt en del snygga kläder - tycker verkligen att min nya hobby är superkul och ångrar inte en sekund att jag valde att börja sälja me&i i våras!


Visst finns det en del stunder när jag tvekar och tycker det är jobbigt att ringa, ringa, ringa och åter ringa för att få nån stackare att hoppa på och boka in en träff. 


Men sen när man är där och visar matchningar och tröjor och gästerna verkar gilla det man håller på med - då är det bara såååå roligt.


     

Gjorde en beställning häromdan och då fick barnen välja lite kläder. 

Vide valde retro-tröjan med folkabussen och 

Judit valde en gråmelerad klänning med en bubbelgumsrosa fjäril på ryggen

själv klickade jag hem en del men inte tunikan ovan.... men den var superskön på så kanske att jag ångrar mig - säsongen är ju lång så det går ju alltid att göra en beställning till ....


 

Och de här shortsen! Snyggare får man leta efter... när mina ben har blivit lite mer vältränade då ska jag beställa de oxå, men tills dess får jag nog nöja mig med ett par magic knickers!


Om nån funderar på att beställa lite kläder så tveka inte att höra av er - eller vill kanske just du bli säljare? Bara säg till så fixar jag så att nån av våra coacher ringer dig :)

Av Jessica - 9 februari 2014 10:05

Helt oplanerat men väldigt trevligt!


Blev en tripp till stallet igår kväll.


 



Judit älskar att rida och varje gång vi är i stallet har jag liiiite dåligt samvete att hon inte får gå på ridskola.

Men dyrt

och långt att åka

och så dessa "otäcka" hästar...


men igår ledde jag faktiskt Pondus helt själv!!! 

Inte dåligt för nån som normalt sett håller sig på några meters avstånd.... men att klappa hästarna har jag inte riktigt vågat än - Judit däremot hon klappar och tycker att det är jättemysigt.



Så TACK till Emilie att vi fick följa med.

Av Jessica - 8 februari 2014 21:10

För några dagar sen åkte julkorten ut på "tavlan" i hallen... och så flyttade jag dit en tavla och några foton på familjen istället.


Passade även på att rensa lite på skåpet och ändrade placering på lite annat fix o fox....


 

Familjefotot är det som publicerades i tidningen och "familjen circus" har jag beställt på knaada.se, de andra fotona skrev jag ut på vanligt papper bara för att ha nåt att hänga upp!


 

Burken med hundgodis är en present från bästa vännerna och ljusslingan som skymtar i vänsterkant är inhandlad på Lagerhaus. Dalahästarna har jag ställt på hyllan ovanför skåpet och jag hoppas att den samlingen kan utökas med en häst varje gång vi åker till Dalarna...


Av Jessica - 4 februari 2014 20:17

I helgen var det dax igen  - för nytt matschema alltså! 

 

Utan schema kraschar vardagen totalt här hemma, och att jag går hemma och är föräldraledig spelar absolut ingen roll.... för tid till matlagning blir det liksom inte...

 

Här finns lite tips för er därute, lämna gärna en kommentar om ni gillar våra mat-tankar eller om det är något ni önskar recept på. En hel del av rätterna finns på Mina köksäventyr om ni vill kolla där.

 

Vecka 6:

Camillas kycklinggryta med soltorkade tomater och pasta

Delizie (pastarullar)

Köttsoppa och pannkakor

Pasta med pestokyckling

Ugnsfalu med potatismos

Pannbiff med lök 

Biff stroganoff

 

Vecka 7:

Sjömansbiff på färs

Djungelgryta

Pastagratäng med skinka o penne

Torsk med kokt potatis och remouladsås

Köttfärssoppa med basilika

Köttgryta

 

Vecka 8:

Crepes med kycklingfyllning

Jordärtskockssoppa med tillbehör

Pastapytt

Chili con carne

Fiskgratäng med lax och sambal oelek

Stuvad spenat med prinskorv

Flygande Jacob

 

Vecka 9:

Nötfärsbiffar med bacon & tomat

Blomkålssoppa

Fiskburgare med dillkräm

Pytt i panna

Rostbiffspasta

Spenat & fetaostpaj

Kycklingsspett med ris & tzatziki

 

 

Det är sällan vi följer schemat till punkt o pricka utan övriga livet får oftast styra, idag fick vi t.ex hoppa över köttsoppan och käka mackor för att oförutsedda händelser gjorde att vi inte hann handla förrän klockan var långt över matdax! 

Av Jessica - 2 februari 2014 07:24

Igår blev miniman hela 4 månader!


En otroligt charmig liten krabat som är på det allra bästa humöret i stort sett hela tiden... gillar att ligga både i babysitter och på golvet ganska ofta och sitter gärna i bumbon. Har dock lite svårt för barnstolen fortfarande då han inte förstår att man ska luta sig bakåt.... utan han hänger framåt hela tiden. 


Har testat ersättning några gånger och det har funkat bra, idag blir det gröt för första gången då vi lovat storasyster att hon ska få prova att mata... 


Pratar och skrattar ofta riktigt högt, ibland t.o.m så mycket att det kan vara svårt att prata vid matbordet när han ligger jämte i babysittern. Men får aldrig med det på film för så fort jag plockar fram kameran så tystnar han och bara stirrar...



Har stl 62/68 eller bara 68  på kläder och på vinteroverallen har vi precis plockat fram 74. Tror visserligen 68 oxå hade funkat men nån sån hade vi inte och 74 funkar jättebra. 


Har börjat kräkas liiiite mer än tidigare, kanske kräker ner sig nån gång i veckan nu mot aldrig innan. Får magdroppar för att magen ska funka och sen vi slutade med d-droppar med olja för nån vecka sen har han även kunnat bajsa själv, tidigare fick vi nästan alltid pysa honom flera gånger i veckan. 


Älskar att åka bil och somnar så fort vi rullar iväg, förra helgen sov han hela vägen upp till Stockholm utan ett enda stopp! Gillar även att åka vagn, för det mesta iaf. Blir dock asförbannad när man lägger honom i vagnen och det inte rullar på en gång...


    


     

     

     


Här är bilder på alla barnen när de är ungefär 4 månader!

Judit

Vide

Love


Av Jessica - 1 februari 2014 19:22

Livet rullar på i ett alltför högt tempo... varken vanliga hushållssysslor eller bloggen hinns riktigt med trots att vi egentligen inte har gjort nåt särskilt de senaste dagarna. Men det är väl så det är att vara föräldraledig. Man har liksom så mycket tid att det är svårt att strukturera och få nåt gjort!


 


Idag har vi haft besök av farbror Samuel som tog ut barnen på lite bus och lek i snön!


Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards