husnr3

Direktlänk till inlägg 8 januari 2014

Love 3 månader

Av Jessica - 8 januari 2014 21:09

En sån härlig guldklimp vi har här hemma!


Spott o fräs hela dagarna... ska försöka leta upp en bitring bland gömmorna (fanns ingen på affären) och se om det är nåt som kan vara intressant för vår miniman. Skrattar o jollrar ofta om man pratar med honom, och ibland även på egen hand när han ligger i babysittern och vi sitter vid köksbordet.


Sover oftast från tio fram till sju-åtta förutom ett eller två matpass på natten. Ett tag brukade han äta vid fyra men senaste veckorna är det oftare han vaknar två gånger. Vi tror att en hel del av detta beror på att han har ont i magen... han pruttar nämligen dagarna i ända och har även svårt att tömma själv så vi "pyser" honom flera gånger i veckan. Mini tar ju inte napp heller så när han blir ledsen och vaknar är det att amma som gäller.


 

Kan göra många olika miner!


Är precis som storasyskonen inte särskilt intresserad av att ligga på magen... däremot gillar han att stå i knät, precis som Judit gjorde (men absolut inte Vide) och han sitter en del i Bumbon. Han är ju en rätt stor och stabil liten krabat minst sagt...Gillar även att kolla på TV och när han ligger på skötbordet har han börjat ta tag i allt som ligger nära så nu får det nog bli en rensning där så att bara det absolut nödvändigaste ligger framme.


Svårt att få med något leende på bild då han blir som förstenad varje gång kameran kommer fram.


Var på BVC (eller bbc som barnen säger) igår och fick första sprutorna och efter det har han varit ganska grinig och idag har han bara sovit nån timme i taget och vaknat så fort man lagt honom ner. Dock verkar han inte ha nån feber så hoppas han är piggare imorgon.


Vikt: 6700 gram

Längd: 64 cm

Huvudomfång: 41 cm

 

Har stl 62 eller 62/68 på de flesta kläderna men ofta 68 på bodysuits och pyjamasar, däremot fortfarande 56 på en hel del byxor. Men snart byter vi nog upp oss till 68 på bodysarna då Love är en kille men hyfsat korta men men lång överkropp!

 

 

 

Du har väl inte glömt tävlingen där du kan vinna ett presentkort på 200 kr!! Bara några klick så har du chansen att vinna!

 
 
Ingen bild

Plutt

8 januari 2014 21:56

Världens goaste miniman ♥♥♥

 
Ingen bild

Linda

9 januari 2014 09:08

Så söt han är :) rätt lik en tjej på kortet uppe till höger ;) **kram kram**

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards