husnr3

Direktlänk till inlägg 31 maj 2012

Sista dagen på dagis

Av Jessica - 31 maj 2012 20:23


Så då har man hämtat storskruttan på dagis för ”sista” gången idag, nu är det sommarlov i 4 härliga månader som gäller och vårdnadsbidrag istället för föräldrapenning.


Känns helt OK och sån som lillebror är just nu (lipar och skriker i stort sett hela dagarna, hoppas o tror det beror på tänderna) tror jag han behöver ha nån som roar honom här hemma på dagarna, även om han såklart får en eller annan snyting också.


 


Även om jag blir både arg och irriterad på Judit då och då är det på det hela taget en superhärlig tjej vi har, kunde väl dock klara mig utan frågan Varför? som ställs 50 gånger om dan....


Idag när det var sista dagisdan fick jag göra en fläta i luggen, det är det jag har försökt fota på de översta bilderna... och medan hon var där idag så fixade o donade jag här hemma med hennes lilla kök och jag tror hon blev nöjd för i em har vi lekt o fikat i flera timmar, ända tills det var dax att åka till farmor. Dock inte riktigt färdigt än så jag ber att få återkomma med fler bilder en annan dag.


Fröken bestämd har ju koll på vad hon vill oxå och idag tog jag (hon protesterade) på henne leggings och utanpå det ett par sommarshorts men vid frukostbordet funkade det inte längre:

Judit: Jag gillar inte dom, dom är inte tajta!

Jag: OK, du slipper ha dom idag men imon måste du ha dom

Judit: Ok, jag gillar dom imon...

 

Nån minut senare reste jag mig för att hämta nåt:

Judit: du ska sitta på din stol (jag sätter mig).......... du ska dricka vatten.............. du måste vara tyst, Vide sover........ du ska vara tyst, Vide sover (jag går o hämtar ett block och börjar skriva)............ vad målar du?  ........... vad skriver du?...........får jag med skriva?................ får jag me måla?:::::::::::::: får jag rita me?

 
 
Ingen bild

Linda Halldén

31 maj 2012 21:51

Tur du har en positiv inställning till 4 månaders sommarlov :) Hua, jag får spader bara vid tanken på en sån ledighet tillsammans med småbarn ;)

 
Bettan

Bettan

2 juni 2012 20:06

Haha, vad det märks att våra hönor är i samma ålder :) Känner igen de där tusen frågorna man kan få under en dag och hur många varför då ska vi inte ens tala om :) Härligt ni kommer ha det nu i 4 månader :) Här har vi också kört vårdnadsbidarag under våren.

Kram

http://haradso.blogspot.com

 
Linda-4 barnsmamma

Linda-4 barnsmamma

2 juni 2012 22:11

Låter hur härligt som helst, jag vill också ha sommarlov i 4 månader:)
Men jag tänkte på hur funkar det med dagisplatsen, har ni varit tvungna att säga upp den och söka ny eller hur funkar det rent praktiskt?

SV: Ja nu är vi nog på väg neröver, kanske inte i morgon eller nästa vecka men vi har till 99 procent bestämt oss för att det är neråt vi vill, kollar lite olika alternativ nu och försöker hitta en plan på hur vi ska lägga upp det hela, mycket som måste klappa men jobb, skola, dagis och framför allt boende.

Kramkram

http://www.uppochnervandahuset.se

 
Elin

Elin

4 juni 2012 19:33

Åhh vad härligt med 4 mån ledighet! Underbart! :)
Vi har 3 veckor kvar inna semester, men vi har "bara" 2 månader :)

http://elinvictoria.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards