Idag tipsar jag om en annorlunda och enkel sallad som med fördel
serveras till stekt eller grillad fisk. Hittade receptet i någon av de senaste numren av Buffé.
- Rosta sesamfröna i en torr och het stekpanna.
- Skala gurka och ansa blomkålen. Hyvla gurka och blomkål tunt med osthyvel eller mandolin.
- Rör ihop socker, risvinäger, färskpressad limejuice, salt och peppar. Blanda med det hyvlade. Strö över sesamfröna.
Kommentar: tog vitvinsvinäger och citron istället för lime, serverade med ugnsstekt lax med avokadokräm och kokt potatis.
Elin
30 maj 2012 10:32
Mmm såg riktigt gott ut. Tycker det är mycket bra tis på goda recept med i Buffe.
Sv: Jag jag älskar oxå modellen på de shortsen så himla söta :)
Kram
http://elinvictoria.bloggplatsen.se
Fröken M
30 maj 2012 20:45
det lät verkligen annorlunda, men gott !!
Här marinerade jag kyckling i sesamfrön idag och det var en riktig höjdare :) Kram
http://www.frokenmela.se