husnr3

Direktlänk till inlägg 24 maj 2012

Persienn eller rullgardin?

Av Jessica - 24 maj 2012 06:31

vi har funderat ett tag nu på om vi ska ha persienner eller rullgardin i barnens nya rum men så kom moder Natur in och hjälpte oss på traven med att fatta ett beslut.


Där de sover nu har de nämligen morgonsol och nu när det varit fint väder i flera dagar har de vaknat jättetidigt, redan strax efter sex! Visserligen har vi vuxna redan varit vakna men stunden på morgonen när man kan fixa ifred är guld värd.


Så beslutet till det nya rummet (där det inte kommer vara morgonsol) blev rullgardiner med mörkläggningseffekt och valet hamnade på det fina elefanttyget från Mairo. Nu ska det bara mätas innan vi klickar hem oxå.


 


Finns i rosa oxå för den som gillar det... även om jag inte gillar rosa så mycket så var den superfin. Dock kommer denna att göra sig betydligt bättre till våra gul/bruna väggar. Beställes på frapp.se.

 
 
Martina

Martina

24 maj 2012 08:57

Hittade en skitfin med monster på samma sida. Caspers rum är omöjligt att få riktigt mörkt. Plus att man ju får en liten gardin samtidigt. :)

Gillade iofs elefanterna med. Den är lite mer diskret. Men jag har fått förmig att Casper ska få ett rum med mycket färg så är lika bra att bara köra på..

http://livetnerochupp.blogspot.com

 
Ingen bild

Linda

24 maj 2012 10:18

Rullgardin med mörkläggning är det bästa !! och barnen kommer säkert sova liiiite längre, för visst tusan vaknar dom tidigare när det är ljust i rummet !! *kram*

 
Sandra

Sandra

25 maj 2012 21:11

Ska också ta och köpa en rullgardin till Neos rum. Vi har persienner idag, och de hjälper inte mycket mot ljuset. Han vaknar mellan fem och sex på morgnarna, så vi ska köpa en rullgardin för att se om det kan bli lite bättre :-)

http://tassandra80.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

30 maj 2012 20:05

Riktigt fin rullgardin. Skulle kunna passa bra här med.Hoppas barnen sover längre när de fått en så fin persienn. Tummen upp!

http://www.markiser-persienner.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards