husnr3

Direktlänk till inlägg 4 maj 2012

Jodå, vi lever fortfarande...

Av Jessica - 4 maj 2012 06:37

Vet att det var länge sen jag uppdaterade här men just nu är det så mycket annat som måste hinnas med att bloggen helt enkelt får stå åt sidan. Gillar ju min blogg och det är alltid kul att kolla tillbaks och se vad som hände vid samma tid förra året, just för 1 år sen var jag höggravid med lillebror och hade 1 vecka kvar innan han tittade ut   .

Men sen sist har vi iaf spenderat hela valborgshelgen i stugan, Micke o Ralle hade staketfix (glömde ta bilder) på programmet vilket de klarade utmärkt. Så nu har vi staket så att varken hund eller barn kan rymma, känns verkligen skönt! (Förra året smet ju Milla vid påskhelgen så att jag (höggravid och allt) fick hoppa över staketet och fånga henne på vägen så hon inte skulle bli överkörd.)


Det som stod på mitt program var som vanligt mest barnpassning ...


 


Åkte på mitt livs första kosläpp och jag tyckte det var riktigt kul. Det tyckte däremot inte Judit som pekade och sa "gillar inte dom, jag är lite blyg*", sen grät hon och ville gå till pappa  


 


Några dagar med riktigt busväder och några dagar med riktigt fint väder hade vi i helgen. Lillebror står mer och mer långa stunder men att gå det vill han inte än.


 


Jag och Judit åkte en sväng själva till stan och strosade, hon fick busa, springa och hoppa så mycket hon ville. Och så åkte vi rulltrappa oxå, nog det roligaste på hela dagen. Och Judit har lärt sig ett nytt ord oxå, windstopper. Hon har bara vägrat ha denna röda fleece från POP tidigare men så frågade jag om hon inte ville ha en windstopper på sig och då, när hon kom på att det hade hon nog aldrig haft innan så gärna. Sen tjatades det om windstoppern några dar...



 


Hembygdsparken med sin stora lekpark drar ju alltid och vi hann med två besök i helgen. Andra gången vi var där tittade vi lite på några alldeles nyfödda killingar, tror de är några timmar gamla här bara och en stund senare fick de nog ett till syskon då vi såg hur det fortfarande hoppade och sparkade i mammans mage. Hade varit häftigt att stanna o kolla (mamman hade rest sig upp såg vi från bilen sen) men kanske lika bra vi åkte hem, jag gillar ju inte blod o klabb nåt vidare.


 


I onsdags var det dax för det obligatoriska Vårbuset med jobbarkompisarna. I år var vi hos Veronica som hade mätt upp en härlig och platt stadsrunda och så hade vi ju perfekt väder oxå!! På Vårbuset springer eller går  vi ungefär 5 km med tipspromenad och sen käkar vi lite gott. Kul grej som vi hållt på med i 5 år nu tror jag. Vi har ju en riktig löpare i gänget (den blondaste) som t.o.m sprungit Göteborgsvarvet men vi andra kämpar på så gott vi kan och i år kom jag faktiskt på andra plats i löptävlingen och på tipspromenaden vann jag!


 


Här hemma kämpar vi på, igår for jag iväg till Forsheda och köpte oss en Babytravel syskonvagn. Är trött på att ingen av barnen gillar att åka där bak i Phil & Tedsvagnen så nu testar vi den här modellen istället. Kan väl säga att så här snälla satt de verkligen inte hela tiden utan en hel del bråk var det   


Har oxå hunnit med lite mer fix i barnens rum, R har satt upp fönsterfoder och lister och så har vi fått upp en liten del av tavellisten där vi ska samla böcker, tavlor, bilder och annat kul som ingen behöver pilla på. Har piffat några IKEA lampor som just nu fått en provisoriks hängning och så har jag skruvat upp en ny liten postlåda och några krokar. Ännu återstår mycket fix i rummet men hoppas vi (R alltså för jag ska iväg på shopping med bästa Sofia o Linda)hinner med en del i helgen.



* för nån helg sen var Judits farbror Samuel hemma med sin nya tjej. Judit pekade på henne och sa jag gillar inte henne (vilket hon säger till alla hon inte känner) men då sa vi att det är nog bara för att du är lite blyg du säger så. Så nu kör hon med jag gillar inte henne, jag är lite blyg hela tiden.

 
 
Matilda

Matilda

4 maj 2012 13:07

Hallå!

Vet precis hur det är med bloggen och tiden till det, ibland (ganska ofta för egen del) får den ligga lite i lä.
Men, va ni håller igång och och fixar! Jag blir så avis när jag ser dina inredningsbilder och vill också sätta händerna i något hemrelaterat projekt.
För övrigt hoppas jag våren har kommit för att stanna och att vi får en fin dag på Skansen! Det ser vi verkligen fram emot!

Kramar-m

http://emma-matilda.bloggplatsen.se

 
maja/LEIA

maja/LEIA

4 maj 2012 16:03

Ja visst var den rosa klänningen från h&m fin:)

och kosläpp...det tänker jag varje dag att jag ska ta tag i och leta upp ett så Neo får se....har själv aldrig varit på något men jag vet att pappan i den här familjen tycker att det är skitskoj så alltid är det någon som skulle bli glad:)

Kram kram

http://styleandlifebyleia.se

 
Ingen bild

Jossan

7 maj 2012 21:42

Vilka härliga Bilder! Ni verkar haft en bra vecka, åh då hinns inte bloggande med:)
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Skapa flashcards