husnr3

Direktlänk till inlägg 9 februari 2012

Läsa bloggar..... och kommentera

Av Jessica - 9 februari 2012 18:16

Helt plötsligt har många fler än tidigare börjat hälsa på här på bloggen och det tycker jag är rätt kul, inte för att det egentligen spelar nån roll men samtidigt är det på nåt konstigt vis kul när man ser att fler än 100 personer har varit inne och läst flera dagar i rad.


Men så är det ju det här med kommentarer, som jag tror att många bloggare känner igen sig i. Många läsare men inte många kommentarer.


Varför??


Varför är det så svårt att kommentera? Själv är jag nog lite "överduktig" på att lämna kommentarer, kommenterar hit och dit och överallt.... men så är det ju när man har åsikter om allt och lite till här i livet   


 
 
Fröken M

Fröken M

9 februari 2012 19:48

Jag har lagt in att jag ska godkänna alla kommentarer innan de syns. På så vis kan jag i alla fall försöka att besöka alla som varit inne hos mig och hälsar på. När jag ändå kikar lämnar jag ofta ett litet spår efter mig oxå - bara för att jag tycker det hör till :)

Jadu, visst är det synd och skamm att jag ska ha köpförbud just nu ) och typ resten av året eftersom vi ska spara pengar till resan ).
Men men... jag får väl försöka hinta om att jag vill ha den när jag fyller år eller nåt ;)

http://www.frokenmela.se

 
Ingen bild

Hanna G

9 februari 2012 20:21

Alltid kul att få kommentarer. Även om man ser att många läser så ger det lite extra bekräftelse om man får kommentarer! Ha en trevlig kväll! Kram Hanna.

 
Johanna

Johanna

10 februari 2012 11:21

Kommentarer är alltid roligt, det är ju kul att få lite feedback på det man skriver och visar.
Jag försöker skriva en kommentar om jag kikar in på en blogg, men kanske inte alltid.

Ha en fin helg!!

Kram

http://radhusdrommar.blogspot.com

 
Camilla

Camilla

10 februari 2012 13:04

Vad skoj att så många hittat till dig! Såg du låg på plats 74 på topplistan igår! Bra jobbat! Men så skriver du ärligt och bra också. Jag får nästan aldrig kommentarer, känns som om kompisarna tycker det är pinsamt att visa att de läser bloggen!? Men det är ju lite därför jag skriver, för att de ska kunna se vad jag gör osv..konstigt det där! Tack för dina kommentarer iaf, du är så gullig! KRAM! Trevlig helg också!

http://tuffevictor.bloggplatsen.se

 
Tess

Tess

10 februari 2012 20:00

Jag är inne och läser ibland. Tycker det är kul att läsa bloggar "Hemifrån" barndomsorten!

http://www.smalandskans.blogspot.com

 
Linda-4 barnsmamma

Linda-4 barnsmamma

11 februari 2012 15:58

Kommentarer är ju alltid kul att få, nu när jagh ar låst blogg är det givetvis inte lika mycket komentarer men när jag hade den upplåst kunde jag uppleva det samma, många besökare nästan inga kommentarer. Är nog många som bara "flanerar runt" i bloggar och aldrig lämnar avtryck.
Kramar

http://www.uppochnervandahuset.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards