husnr3

Direktlänk till inlägg 9 februari 2012

Den värsta tiden...

Av Jessica - 9 februari 2012 13:27

... är den mellan halv nio och nio!!


De allra flesta bloggar jag läser skriver nästan bara om roliga saker, fina kläder, söta barn, snygg inredning mm mm. Men så finns det några få, ni vet vilka ni är och hur bra ni är, som skriver om hur livet verkligen är.


För inte kan det väl vara så att vi bara är ett fåtal som får mega psykbryt på barnen var eller varannan dag??


Vår värsta tid är den när vi ska iväg till dagis på morgonen, spelar inte nån större roll hur tidigt eller sent vi går upp för då, mellan halv nio och nio, tappar jag alltid tålamodet!!! Iaf nästan.... och när man hör hur R har det på onsdagar som är hans lämningsdag så är det aldrig några problem! Problemen är alltså hos mig och att jag inte klarar av två barn och en hund!


Vide skriker om han ligger ner, om man lämnar honom, när han fått på mössan, i overallen... ja ni fattar?

Och Judit vägrar ta på sig, overall vill hon INTE ha så då tar vi byxor och jacka istället men tror ni hon hjälper till? Nej absolut inte, trots att hon gillar att ta av och på alla andra kläder. Inte lyssnar hon vad jag säger heller och inte gör hon som jag gör (tar på mig alltså). Mitt i allt detta springer och yrar det omkring en skranglig Golden som fäller omkull de barn som inte aktar sig. Jag tjatar, ber, skriker, hotar och beter mig precis tvärtemot den lugna coola supermorsa jag egentligen vill vara.


Genomsvett är jag varje dag vi stiger ut genom dörren!


Men snart, i ett annat parallellt liv, då tror jag att jag ska gå hos tålamodspsykologen och få lite tips så jag oxå kan bli en fixig och söt liten hemmafru och mamma som bara ler glatt, bakar kakor och är trevlig! Eller inte förresten!! Jag trivs ju rätt bra med att vara mig, förutom då, mellan halv nio och nio alltså.


kram på er,

 
 
Vanja

Vanja

9 februari 2012 18:57

Min kommentar kom visst inte med förrut. Men jag log när jag läste ditt inlägg, kunde nästan varit här hemma istället:) och det finns nog fler som känner igen sig :)

http://Hemmapavarangata.blogspot.com

 
Ingen bild

Linda Halldén

9 februari 2012 19:48

Ja jag kännetecknas nog inte direkt som den som BARA skriver om bra och hur KUL allt är ... gnäller på rätt bra tycker jag själv.. Men fan, det är ju jobbigt och du liksom jag har ju kort stubin i vanliga fall & när man får tetiga barn så fullkomligt eskalerar allt! Du läste väl härom morronen när jag rök ihop så in i helskotta med Olivia så jag åkte till jobbet utan att äta frukost (&svor nog halva vägen dit .. eller hela, haha). Sen var det rätt skönt att ha kollegorna som inte visste ett skit om vad som utspelat sig innan man kom dit & jag kunde vara vanliga glada Linda heeeela långa dagen :)

 
Ingen bild

Emilie

11 februari 2012 23:23

Ursäktar allt dåligt kommenterande det sista, min data är inte många mm från att flyga ut genom rutan på kvällarna när jag försöker mig på att läsa bloggar (problem med elen/batteriet)
Jag vet precis hur det är, har tack och lov bara en unge, men hunden är ju där och irriterar. Som tur är bara två dagar i veckan då, eftersom de andra tre är vi på dagis 7.30 och Lukas och morgontrött, han sitter i soffan medan vi gör allt, inkl. tar på ytterkläderna, sen bär jag ut honom i bilen och in på dagis. Du hittar säkert några nya sätt som funkar, för det är ju alltid det det handlar om tycker jag, kringgå problemen, tills dom överlistat en...igen! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Skapa flashcards