husnr3

Alla inlägg under oktober 2011

Av Jessica - 19 oktober 2011 16:39

Har inte direkt funderat på vinterjacka än men så dök Lindex-reklamen upp i brevlådan idag och där fanns denna jag som jag tyckte var sådär lite fin och så bra pris,  399 kr.


Men så tänkte jag.....eller är det bara tanter som har såna här jackor? När blir man tant - är jag tant nu?


    

Vad tycker ni? Skulle ni kunna tänka er att ha en sån här jacka?

Av Jessica - 18 oktober 2011 21:26

Ja, nu är det snart bara 2 månader kvar till julafton!


  Den här damp ner i brevlådan idag och jag var givetvis tvungen att bläddra igenom lite snabbt...


     

Mest sugen på att testa dessa tre: briocher (aldrig gjort), kanelkaka med nougatfluff och grönkålspaj med västerbottensost.

VAB

Av Jessica - 18 oktober 2011 11:15

Efter två veckors inskolning var det idag dax för första riktiga dan på dagis och vad blev det av det? Just det, VAB! Eller vad man nu kan kalla det när man ändå är hemma.... men inomhus får vi hålla till iaf. Så det blev inget av det planerade Småfolket för mig och Vide, inte heller nåt gym som planerat efter det. Men vi får istället träffa mannen som kommer hem o äter lunch och det är ju inte heller så dumt. Lite soffhäng framför Bolibompa såhär på förmiddagskvisten...


 

Av Jessica - 18 oktober 2011 11:11

Ytterligare minus på vågen och jag är såååå nöjd och så glad!! Försöker hinna till gymmet för 2 eller 3 korta pass i veckan och lika många löppass i skog eller på gatorna. Promenader blir det väl lite sämre med ska erkännas, mest till o från dagis vilket bara tar 15 min. Men bättre än inget.


Förändring de senaste 2 veckorna: -1,2 kg

Förändring totalt: -6,5 kg

Kvar till målvikt: 6,3 kg

Kvar till drömvikt: 10,2 kg

Av Jessica - 18 oktober 2011 10:55

Igår hade vi kalas för mannen i huset, bjöd på frallor med massa pålägg och så en god och enkel kladdkaka till efterrätt! Precs lagom för en måndagkväll.


 

  Farmor med Vide, farfar, farbror David, mormor och så skruttan längst fram


Pengar, en film, ett vattenpass (sjukt dyrt tycker jag), parfym och presentkort var det han fick och från oss blev det bara 2 Höganäs-tallrikar. Svårt att köpa till nån som aldrig önskar sig nåt ju, men jag har lovat att han får köpa några nya verktyg senare för jag vet ju att det är ju det han helst vill han. Och ett par nya jeans behöver han oxå...


   

En superhärlig höstbukett som uppskattades mest av mig tror jag...

 

  Liten hjälper pappa öppna paket!

Av Jessica - 16 oktober 2011 20:06

Idag var det premiär för Vide att ligga i åkpåsen. Varmt och gosigt att ligga nerbäddad tror jag det var för han sov över två timmar.


 

Av Jessica - 16 oktober 2011 19:32

Dagen har spenderats hemma med diverse småfix såsom gipsskivor och spelprogrammet för korpbowlingen.


Har även hunnit med att gå igenom Judits garderob som utöver att vara överfull även var i en enda oordning. Känns bättre nu, allt i bättre ordning och rätt saker på rätt plats. Och mycket kläder har hon ju, men det visste väl både ni och jag? Ett 30-tal långärmade tröjor har hon nog, kanske inte lika många kortärmade. Ett gäng med klänningar och kjolar likaså och även många jeans. Det enda hon inte har många är mysbrallor, bara 5 par varav 2 är på gränsen till för små men så fina att de får ligga kvar i garderoben ett tag till...




Fast jag längtar efter en "riktig" garderob så jag slipper trådbackarna.


Några nya färdiga "outfits" hamnade i nedersta byrålådan (så mannen slipper välja kläder) och så blev det en hel tvättkorg att ta ner i källaren för sortering - spara eller sälja/skänka!

  

   


Av Jessica - 15 oktober 2011 18:46

Mormor o farbror David är här, potatisgratängen står i ugnen och godispåsen är inhandlad!


 


Kan det bli annat än en mysig lördagkväll?


    

Eftermiddagsmys


Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards