husnr3

Alla inlägg under september 2011

Av Jessica - 5 september 2011 10:44

 


Judit har lite svårt för det här med syster och bror och kallar Vide för "söske" (syster) och när jag säger att Vide inte är hennes syster utan hennes lillebror blir hon arg!


Däremot har hon koll på att han är en pojke och ofta när hon kramar honom säger hon "min pojke".

Av Jessica - 5 september 2011 06:16

Ja, en helg går ju så fort... och här har det varit full aktivitet hela helgen! Så sitta vid datorn har inte varit högsta prio tyvärr.


I fredags var faster Evelina här och skulle mysa med Judit, blev inte så mycket av den varan tyvärr då Judit råkade ut för en liten olycka, slog hela tån BLÅ och var ledsen precis hela kvällen och natten.


I lördags var det fix hemma hos mamma och sen hade R match (klart de vann), på kvällen hann vi med att snickra lite lite och så igår var det stora snickardan. Vi fick upp en del isolering, satte några skivor (minns inte vad de heter) och så fixade R iordning två ventilationshål. Så nu börjar man se att det händer saker - spännande! Ska fota senare idag och lägga ut.


Utöver detta har jag hunnit med att baka ytterligare till kalaset, MÅNGA kakor blir det. Har testat dammsugare, kolasnittar  och chokladbiskvier (inte riktigt klara än) och så en ny omgång chokladbollar. Funderar på en rulltårta med nutella och banan oxå men sen så är vi nog klara...    på lördag när det är stora KALASET ska jag lägga upp länkar till alla recept för den som är intresserad.


  

 Mammas tjej hjälpte till med disken...



Av Jessica - 3 september 2011 15:36

Om bara några dagar, på torsdag för att vara exakt, är det Judits 2-års dag!!! Så nästa lördag blir det kalas men redan nu har hon fått lite presenter av de som inte kan vara med och fira henne.


Förra helgen fick hon första  presenten, av yngsta farbrorn, Kim. Kastrull och vispset blev det vilket hon har lekt med ganska mycket redan. Så i torsdags var Malin (Judits fadder) här med flera paket varav det ena innehöll bakgrejer med Bamse-motiv - gillades skarpt!!


 

Och igår kom faster Evelina förbi med flera paket, hon flyttar nämligen till London imorgon så även hon missar kalaset! Judit fick superfina gympaskor som kommer passa super nu när hon ska börja på gympa, ett fint halsband med en nalle + en "vanligt" armand och så dessa "armband" i reflex-modell. Såna man liksom snärtar fast på armen. Judit är ju väldigt mycket flicka och älskar smycken, idag har hon haft dessa + ett vanligt och 3 halsband på sig - varför nöja sig med ett av varje?


I torsdags var förresten Sofia och Lilly här, Lilly som är 9 dagar äldre än Vide och lika go, söt o snäll. Judit gillade att det fanns ytterligare en bebis och hade nog gärna velat klappa o pussa men vågade inte riktigt.


 

Av Jessica - 2 september 2011 14:14

Att ha djur är mysigt, kul, intressant, lärorikt, tålamodskrävande, fysiskt krävande (ibland), härligt och DYRT!!


Misstänkte urinvägsinfektion på Milla så R åkte till veterinären i Värnamo (tyvärr stängt här i byn hos vår veterinär idag) - 900 pix + penicillin!! Som hittat eller hur??


Finns ju roligare saker att lägga pengar på om man säger så....t.ex en ny regnjacka till mig (berättar mer i ett annat inlägg).


  

 En bild från förra veckan när Milla hittade lite jord (vi har mest sand annars) här ute på tomten, sen undrade hon varför hon inte fick komma in...

Av Jessica - 1 september 2011 14:23

Jag har normalt inga problem att säga NEJ!

 

 


Men i frysen har jag ett paket Gammaldags kokosbollar som bara står och skriker mitt namn, Jessica, Jessica kom o ta mig!!! Och faktiskt - jag kan inte säga nej!!! Nu har det slunkit ner en i eftermiddag igen.... och jag som försöker hålla mig ifrån det söta och feta... har mängder med godis hemma och det har jag inga problem att hålla mig ifrån men skumtoppar och chokladbollar slukar jag utan att uppvisa nån som helst sorts självdisciplin. Får nog helt enkelt köra hem dessa till mammas frys istället!

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Skapa flashcards