husnr3

Alla inlägg under juni 2011

Av Jessica - 25 juni 2011 18:23

Ja, så var det ju en riktigt svensk midsommarafton igår.


Vid tio hade vi bestämt oss för att åka iväg och plocka blommor, på med regnkläderna eftersom det var midsommar men men.... lite blått på himlen och regnet höll sig borta medans vi var iväg.


   


Hittade en äng med blandade blommor inkl några få prästkragar. Iaf tillräckligt till en bukett att ställa på middagsbordet.


     


Pga allt regn den senaste tiden hade det bildats en pöl på ängen och den hittade Milla - ja, att vi har en vattenhund är väl inget att tvivla på längre...


     


På eftermiddagen åkte vi en sväng till Bäckalyckan för att vara med på midsommardansen men Judit ville INTE dansa utan bara GUNGA som vanligt.... så det blev gunga, rutschkana och sandlåda istället. Hade tänkt ha klänning på mig men insåg att det skulle bli kallt och praktiskt som jag är blev det därför byxor och gummistövlar... och trots det frös jag lite!! Svensk sommar när det är som sämst...


På kvällningen hade vi Ralles föräldrar här (ja de var med på dansen oxå) men sitta ut var helt uteslutet, 13 grader och regn. Men det blev mysigt ändå och maten var GOD.


 

Mys med farmor

Av Jessica - 24 juni 2011 07:17

Enl en artikel i Aftonblandet idag blir man lyckligare ju mer man tjänar, åtminstone upp till belopp på 54 000 kr per månad..... således finns det stort utrymme för mer lycka här i familjen för vi är inte i närheten av några 108 papp i månaden här!!!



 

Vill ha mer!

Av Jessica - 23 juni 2011 22:39

Midsommarkäket är bestämt.... det blir lax med färskpotatis och dillcreme till lunch då ingen av oss äter sill.


Till kvällen bjuder vi på quesadillas med ost & skinka till förrätt följt av grillspett med kyckling & fläskfilé serverat med ugnsstekt chilipotatis och 3 sorters kalla såser. Till efterrätt en smaskig banancheesecake med jordgubbar - hoppas vi iaf för vi har aldrig gjort den förut...


 


GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!!


// Kram Jessica


Av Jessica - 23 juni 2011 12:22

Som det har regnat inatt och på morgonen trodde jag att vi skulle bli inne idag... men så blev det uppehåll (dock mörka moln på himlen) så vi strosade fram till affären. Skulle kolla om de hade virknålar på Kupan men NEJ.... det blir att betala fullpris i tygaffären istället!


Lite midsommaröl fick vi oxå med oss hem, snyggt värre med massa ölburkar i korgen...


Judit och jag skulle fikat när vi kom hem oxå men hon somnade i sängen medans jag matade Vide så nu sitter jag här själv med Vide i knät och väntar på att R ska komma hem så vi åtminstone kan käka lite lunch. Ska just sätta igång och kolla på recept till morgondagens grillning. Rostad vitlökscreme är jag ute efter och minst nån mer god kall grillsås. Har ni nåt tips så tas de tacksamt emot.



Av Jessica - 23 juni 2011 09:34

Ytterligare en vecka har passerat och Vide har nu hunnit med att bli sex veckor gammal och han har varit på sitt första läkarbesök och allt var OK!


Har fått plocka fram kläder i stl 62 för det är en rätt stor kille vi har som precis har passerat 5 kg gränsen! Judit passerade samma gräns precis före sin 3 månaders dag så det skiljer en hel del på dem...


 


Vikt: 5020 g

Längd: 58,5 cm

Huvudomfång: 39,3 cm

Av Jessica - 22 juni 2011 20:47

 

Idag blev det en tur till stora varuhuset för att inhandla det första till tillbyggnaden, en garderobsstomme till hallen och två till barnens rum.... gäller att passa på när det är extrapris!


     

Idag har vi fått fönster!

Av Jessica - 22 juni 2011 20:29

shopping blev det visst!!


Var med mamma en sväng i Värnamo igårkväll, behövde några byxor jag kommer i. Hittade två par, på HM & Lindex. Båda på rea såklart, vill inte betala för mycket för kläder jag bara ska ha några månader (för sen ska jag vara smalare). 250 kr för båda!


 

Sköna sommarbrallor med häng...


Mormor köpte lite kläder till både Judit och Vide och själv köpte jag en supersöt body med tillhörande shorts. Har letat efter en tröja till Judit med det motivet länge men inte hittat så nu blev det en body till Vide istället!


     

Tröja med bilar till Judit och en annan..... samt lite till Vide

Av Jessica - 22 juni 2011 11:52

Jag har ett mellanarkiv!


Mellanarkivet är den plats de bortrensade kläderna hamnar före man skänker bort dem (kanske nåt för dig Karro?   ). Då får man liksom lite extra tid på sig att se om man saknar kläderna eller kan vara utan dem....


Igår fick jag nytta av mellanarkivet på ett annat sätt, jag hittade nämligen ett par jeans som jag sorterat bort pga att de var för stora - nu passade de PERFEKT! Och jag sparade in en slant (som jag gjorde av med på annat....)


   

Najs eller hur?

 

Mitt egentliga ärende till källaren var för att leta efter två kjolar med snörning som jag visste borde finnas nånstans - hittade en hel flyttkartong med sommarkläder jag hade glömt!!!!  Hoppas en del av det passar iaf, mest tröjor, blusar och tunikor var det och jag har märkt att de flesta av mina gamla kläder numer är för små över bysten....


Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards