husnr3

Direktlänk till inlägg 7 maj 2011

MARKEN

Av Jessica - 7 maj 2011 22:20

Idag var det dax för byns stora begivenhet - MARKEN!! vilket betyder marknad på Skillingrydska...


Jag, Judit och min mamma gav oss iväg runt halv elva i det strålande vädret - var faktiskt så varmt att man nästan pustade och stönade    och solbrillor hade jag verkligen behövt.


På just marknaden blev det inget mer köpt än en nalle till Judit men sen tog vi en sväng till skoaffären oxå och där FYNDADE jag!


Sen förra sommaren har mina svarta ballerinaskinnskor varit på väg att paja och nu hittade jag ett par som var nedsatta från 599 till 359 kr. BRA PRIS!! Dessutom hade de ta 2 betala för 1 på ett antal skor så då fick det bli ett par Kavat-sandaler till Judit oxå - fick lägga till 40 kr för att få även dem och det tyckte jag var billigt.



 

Ser ut lite som tantskor men var jättefina på!

 

 

Sandaler till Judit


Så 2 par skinnskor för 400 kr!!! Inte varje dag man fyndar så bra.... ordinarie pris för både var nästan 1200 kr. Attans vad jag tjänade   


Har ju även fyndat tidigare i år, ni är ju rätt många som vet att min passion är just skor, är lite petig och köper helst skinnskor eller tyg. Däremot är jag inte särskilt förtjust i "fuskskinn" men sandalerna nedan fick bli fuskiskar pga priset.


     

        Goretex Adidas                   Somriga Björn borg          Jesus sandaler

 

Hur många par skor är förresten normalt att ha?? Jag har MÅNGA säger alla men själv tycker jag det är lagom. Hur många har NI?

 
 
Ingen bild

Veronica

7 maj 2011 22:33

Jag har alldeles för få. Kram

 
Emilie

Emilie

7 maj 2011 23:16

Skor är ett nödvändigt ont i min värld. Jag har en förmåga att köpa när jag behöver, men då väldigt opraktiska skor. Som sist gick jag ju och vrickade foten i ett par som mest var snygga. Så hädanefter blir det bara bekväma, låga skor. Om man skulle räkna ihop alla skor jag har så är det nog inte ens halva din sommar kollektion. Då använder jag två av de paren ÅRET RUNT, en del extra på sommaren och sen mååånga oanvändbara. Lycka till imorrn :)

http://lindgatan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards