husnr3

Direktlänk till inlägg 12 april 2011

FÖDELSEDAG!

Av Jessica - 12 april 2011 20:21

Tänka sig - ytterligare en födelsedag har passerat och jag känner mig inte en dag äldre än igår!


Det är lite konstigt det här med att fylla år, för nån vecka sen när vi hade kalas råkade jag visst skriva att jag fyllde 28 och det var ju några som hakade upp sig på och påstod att det inte var sant! Idag på öppna förskolan var det någon som frågade hur gammal jag är och jag svarade då sanningsenligt att jag fyller 37!!! Inte kul jag vet..... men tror ni att de trodde på mig??? Nä, så gammal är du väl inte vad det flera som sa (ja, på riktigt).  Så hur ska man göra - ljuga så det låter bra eller säga den hemska sanningen? För jag avskyr nämligen att bli äldre och ser aldrig fram emot min födelsedag.... men nu är det avklarat och under ett helt år framåt kommer jag inte bli äldre än idag!


Dagen har varit som alla andra lediga dagar ungefär förutom att jag vaknade tidigare än jag brukar, när mannens klocka ringde 5,15 fick jag nämligen kramp i foten och så var det morgon helt plötsligt!


Sen har dag förflutit som tisdagar brukar förutom att vi firade lite nu ikväll när Ralle kom från jobbet. Först hemmagjord pizza, sen skogsbus med Milla och efter det kladdkaka med grädde!!   



 

Första kladdkakan hamnade i soporna, supertorr!! Glömde både värme och tiden...


Och present fick jag med, hade inte direkt funderat på vad mannen hade kunnat hitta på, presenter är inte direkt hans starkaste sida. Så när han kom med en plastlåda (inte inslagen nej) trodde jag att det var något han själv ville ha och hade köpt till hemmet men tji fick jag!


Det var en alldeles egen liten miniskruvdragare som jag önskade mig när vi var på Jula för ett bra tag sen. Fast detta var lite värstingmodell såklart - bara det bästa är gott nog för en maskinnörd! Blev SUPERGLAD så nu ska här skruvas av bara den!


 


PS. både mamma o svärmor har varit här med blommor oxå, vad tycker ni om underbara mammas blomma?? Tur att det är tanken som räknas..... hon köpte den igår men glömde sätta den i vatten så när hon gav bort den imorse var den lite vissen!!! Men har faktiskt tagit sig och är jättefin nu....

 

 
 
Ingen bild

Veronica

12 april 2011 20:58

Grattis!! Kram

 
Ingen bild

Karin

12 april 2011 21:26

Grattis!! Jag kom ihåg det, har bara inte hunnit få iväg nån sms så det får bli en hälsning här istället.
Kram...

 
Karro

Karro

12 april 2011 22:22

Ha ha man gör sig inte äldre än vad man är! GRATTIS på din dag!
Fin blomma, men de är ju ändå tanken som räknas;-9!
Kram K

http://www.appelblomman.blogspot.com

 
Ingen bild

Plutt

13 april 2011 10:17

Mendu....även om inte du tycker om att du blir äldre, så gör jag det för du har faktiskt blivit mycket snällare med åren!! :-) Puss till världens bästa storasyster!!

 
Ingen bild

ann-louise

13 april 2011 10:45

Grattis kram!!

 
Sandra

Sandra

13 april 2011 15:44

Grattis i efterskott!
Gud så gott med kladdkaka :-)

http://tassandra80.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards