husnr3

Alla inlägg under mars 2011

Av Jessica - 18 mars 2011 08:42

OK, kanske att h-vete är att ta i men vem sjutton har BESTÄLLT ALL SNÖ som kom igårkväll???


Inte jag iaf!


Igår förmiddag tillbringade jag över en timme med Judit och Milla i lekparken. Judit gungade och Milla sprang runt och lekte  och SOLEN SKEN från en nästan klarblå himmel och det vara bara HELT UNDERBART!


Sedan gick dagen och strax efter fem körde jag söderut för kvällens tjejmiddag, som för övrigt och som vanligt, var väldigt trevlig, och då började det fnysa lite snö men inte så man tänkte mer på det...


  


Under tiden vi var hos Veronica fullkomligt vräkte det ner ca 15 cm snö!! JAG GILLAR INTE SNÖ NU, JAG VILL HA ATT DET SKA VARA VÅR, JAG VILL HA MINA CONVERSE!

Av Jessica - 17 mars 2011 15:11

Idag är läget inte lika illa här hemma som det var i tisdags MEN trots det hade jag inte haft något emot att vara på jobbet istället...


I sommar blir det 11 år sen jag började på mitt jobb, mycket har hänt sen dess. Bl.a har vi bytt lokaler och slagit ihop vår inrikes- och utrikesavdelning. Jag har blivit "tvingad" att byta avdelning från Norden till Kontinenten (ville inte men det blev superbra) och sen har det varit centrala nerdragningar för 2 år sen vilket såklart drabbade även vår arbetsplats till viss del och gjorde att vi var flera som fick byta arbetsuppgifter.


Enkelt kan man väl säga att det är MÅNGA gånger jag har varit kritiskt till företaget och framför allt våra lokala chefer och jag har inte heller hållt tyst om min åsikt. Faktiskt gick det så långt en gång att jag nästan blev förbjuden att prata på jobbet för min negativa attityd kunde smitta av sig - hahahha - alla var lika sura men skillnaden var att det bara var jag som uttalade mig högt!!


Men nu kan jag inte säga annat än att jag tycker att det är SUPERKUL att jobba!! Har säkerligen att göra med att jag inte behöver jobba heltid men det beror oxå på att jag just nu har så roliga arbetsuppgifter! Jobbar under 2011 med ett kvalitetsprojekt som syftar till att höja vår utrikeskvalitet inom en mängd olika områden. Detta gör att jag får lägga näsan i blöt överallt och hitta nya lösningar och säga åt folk vad de ska göra    hahahhihihi - vem skulle inte gilla det?  Enda problemet är att de två dagarna på jobbet går i en rasande fart och att jag inte hinner med allt som ska göras, så nu i helgen måste jag ta tag i lite hemarbete innan även mars månad har tagit slut!


Trivs ni på jobbet?

Av Jessica - 16 mars 2011 21:18

Nån som har testat vakuumpåsar??


Har länge funderat på att köpa men det har inte blivit av men nu när vi håller på att göra iordning i tvättstugan slog jag till så nu ikväll har jag precis beställt några stycken på smartasaker.se.


  


Blev båda såna här på galge och såna man kan lägga ner i en låda/skåp. Får hoppas det blir bra, får dem nog i nästa vecka så då blir det recension.

Av Jessica - 16 mars 2011 21:14

Var på HM en sväng på lunchen idag och skulle lämna tillbaks lite kläder jag köpte i Stockholm men som jag ångrat mig på....


tittade som vanligt runt lite fast jag inte behövde nåt och hittade en sån tuff liten skinnjacka till Judit!


Halva priset = 149 kr så den fick faktiskt följa med hem. Lite lång i ärmarna som de flesta jackor men hon blev så tuff - särskilt med pyjamasbyxor till!!


  

Av Jessica - 15 mars 2011 21:17


Jag är med och tävlar om en valfri mössa, klicka här om ni oxå vill vinna!

 

  

Av Jessica - 15 mars 2011 19:43

att köpa lite nya krukväxter!


Håller ni med?



Får helt enkelt bli torsdagens projekt för imon är det ju jobb igen.  


UPPDATERING: HAR FÅTT FLERA KOMMENTARER OM MIN LILLA BLOMMA OCH MÅSTE BARA TILLÄGGA ATT JAG MEDVETET LÄMNADE DEN ATT DÖ (HEMSKT VA?)  NÄR VI ÅKTE TILL STOCKHOLM I HELGEN. VET ATT DEN BEHÖVER VATTEN VARJE DAG MEN EFTERSOM DEN SLUTAT BLOMMA VILLE JAG KÖPA NYTT ISTÄLLET!

SUR

Av Jessica - 15 mars 2011 09:22

  

 

SUR och på DÅLIGT HUMÖR idag!

 

Ska snart iväg till Småfolket med Judit, hoppas att det kan lätta mitt humör!

 

Uppdatering: Småfolket gick jättebra, sen var vi ute en stund på tomten när vi kom hem - inga problem. Men så fort vi kommer innanför dörren börjar Judit lipa och gnälla!!!

 

Har ingen lust att vara mammaledig och idag är jag en dålig, sur och arg mamma! Har just slängt in Judit i sängen och där verkar hon iofs nöjd med att ligga kvar...

Av Jessica - 12 mars 2011 18:35

  

På vägen upp!


En helg i Stockholm går fort förbi även om man inte gör något särskilt, kom upp i torsdags kväll och direkt blev det presentutdelning av allt Plutt o Micke hade köpt i Malaysia - och det var inte lite!!


Converse till mig!

       

Kläder o skor till Judit och lite tröjor i olika storlekar till bebis nr 2 - gillar att färgerna kommer passa både pojk o flicka. Missade ta kort på Judits rosa/grå gympaskor som hon bodde i hela helgen!


fredags blev det förmiddagen ute där vi miljötränade Milla bland allt folk. Efter det blev det en timmes bilfärd in till stan (ja i bilköer!) för att köpa barnvagn, mer om vad det blev i ett senare inlägg.



På kvällen när Plutt o Micke hade slutat jobbet bjöds det på kalkonburgare - MUMSIGT! Sen bara slapp i soffan medan vi tittade på semesterbilderna från Malaysia.


  

Mysig familjemiddag, Judit, Plutt, Ralle, mamma & halva Micke


Lördagen bjöd på superfint väder, jag och Milla vaknade tidigt och gav oss ut på en träningsrunda redan vid halv åtta. Blev gå fint-träning och även några sitt och sökövningar innan vi gick in och väckte resten av familjen vid halv nio!!!! Sen kom Plutt lagom till frukosten - hade sprungit från Mickes föräldrar där de slaggar. BRA JOBBAT PLUTT! Lite avis att jag inte direkt är i någon löparform.


  

Judit o Micke sov när vi andra gjorde stan!


Lördagförmiddagen sprang jag o Plutt runt på Söder o kollade lite, fick tag på en hel del billiga regnkläder till Judit så nu blir det ändrade Ullareds-planer och ingen heldag där för mig och R iaf.


  

Några av lördagens klädinköp!


Lunchen käkade vi här hemma, THAI som det brukar bli nån gång varje helg vi är här. Det här är nog min absoluta favoritmat, smakrikt och med mycket grönsaker och kyckling är ju så gott!! Slapp i sängen/soffan på eftermiddagen och sen vid sex var det dax för Plutt o Micke att ge sig iväg på 30-års kalas!



Vi andra stannade hemma och åt laxpasta och sen kollade vi MELODIFESTIVALEN - det har jag inte gjort på flera år men faktiskt riktigt förvånad över att det var så många bra bidrag med. Helt OK att Eric Saade vann tycker jag även om jag gillade många andra låtar med - och han är ju sååå söt!


Efter en lika kass natt mellan lördag och söndag (någon SNARKAR och det är inte jag, R eller J) blev det upp tidigt för mig även på söndagen och lite jobb på morgonen istället för hundträning. Resten av dagen tillbringade vi hemma i lägenheten med två rätt slitna bakis-personer och efter tacokäk fick vi packa ihop och fara hemåt!


    

               Bakis-Plutt o Judit i soffmys            Judit snuffar på badrumsmattan


MYSIGT, KUL OCH EN HELG GÅR ALLDELES FÖR FORT. Gillar att syrran o Micke bor här med varför ska det vara så långt bort?! Två timmars bilresa hade varit mer lagom....


Gick förresten helt OK med att ha med Milla i bilen på vägen dit, två rastningar blev det och några skall men annars var hon jättelugn och skötte sig bra förutom att hon kräktes precis när vi stannade bilen utanför porten. Hade R kört fram istället för att backa tror jag kräket hade hamnat utanför istället... Vägen hem innebar en kräkning men inget skällande...


  

Tar en liten vilopaus i hallen på husses skor


Här uppe har Milla skött sig som en liten ängel och sovit tyst och stilla hela nätterna ändå till framåt sjutiden på morgonen. Varit lite busig och kontaktsökande på dagarna men har vi bara aktiverat henne utomhus har hon lugnt och stilla legat stilla innanför dörren. Tror hon kan bli en supergosig vovve...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Skapa flashcards