husnr3

Alla inlägg under februari 2011

Av Jessica - 24 februari 2011 15:42

Letade runt lite på nätet efter några fina filtar till sovrummet men hittade inte direkt några som passar så har ni tips tas de tacksamt emot. Just nu har vi gröna fleecefiltar som INTE passar!


Kanske denna lila - 599 kr så rätt OK pris


Men hittade såklart annat fint.... det här skulle absolut kunna passa här hemma:


    

Tur vi just har köpt koppar, annars hade jag klickat hem denna kopp och visst var tallrikarna fina! Italienska RICE (inte danska - de gör i plast)

 

  

Hade varit superfint i Judits säng men vem betalar 800 kr för sängkläder? Tyvärr inte vi...


  

Av Jessica - 24 februari 2011 08:51

Dagens absolut bästa stund, Liten har just vaknat och vi myser tillsammans i stora sängen!

 

  

Av Jessica - 24 februari 2011 08:36

I tisdags var det återigen dax för ett besök hos barnmorskan, är i vecka 30 nu och känner mig klumpigare och klumpigare för var dag som går.... lite konstigt dock för magen var mindre nu än när jag väntade Judit. Hade samma s/f mått nu i vecka 30 som jag hade med henne i vecka 27 (var aldrig på MVC i v 30)..... men kan tänka mig att det är det runt magen som har blivit något större denna gång!!!



  

För när man kollar bilden så ser jag ju smått gigantiskt ut!!! Ursäkta även den snygga bakgrunden och den snygga tröjan...


I övrigt så hade min järnreserv börjat tömmas ut så nu är det dax för Niferex varannan dag, känns helt OK när det bara är  10 veckor kvar.Kan tänka mig att det är därför jag varit extra trött den sista tiden.  Mår i övrigt helt OK, lider av uppstötningar och halsbränna då och då men inga andra krämpor förutom att jag måste fått en smäll på högra sidan längst upp, bebisspark kanske eller från nån av huliganerna här hemma? Ont gör det iaf när jag vänder mig i sängen eller hostar.


Vecka 30:

S/f mått: 27

Hjärtljud: 144

 

Bebisen sparkar förresten nästan enbart på höger sida... mest på kvällen men annars lite då och då. Vet att Judit nästan alltid sov på förmiddagen men det stämmer inte riktigt nu.

 

Av Jessica - 20 februari 2011 20:49

Varför lägger man en hel helg på bowling?? Igår åkte R vid halv nio och kom hem strax före fem och idag for jag vid åtta och var inte hemma förrän kvart i sju... så vi har inte direkt slitit på varandra om jag säger så och det var även för bowlingens skull vi fick lämna festen tidigt igår.


Men jag tror ändå jag vet svaret: för att slippa skrikig dundertrött unge som vägrar sova trots att klockan är halv nio samt för att slippa innepinkande (har eskalerat) hund som när man avbryter innepinkningen och kastar ut henne inte pinkar ute förrän efter 40 minuter i - 13 grader!!!!  Tror nästan jag frös tasken av mig - om jag haft nån!


Tålamodet är noll och jag är sur och grinig och har slängt ur mig både ett och annat till både Judit och Milla som jag hoppas att de inte förstått..... hade det riktigt skönt på bowlingresan även om den innebar två förluster - bara mig själv att tänka på!!


Hjälper det att räkna till 10 innan man blir förbannad??? Ni därute (vet att ni finns) som aldrig brusar upp eller överreagerar - hur gör ni? Min R säger att det är ingen idé att bli arg på döda ting men både Judit och Milla är ju levande så är det därför jag blir så irriterad på dem?


##&%¤#*=()/&**/&"#%% = svordomar som jag hoppas hjälper

Av Jessica - 19 februari 2011 16:48

Tyvärr är jag inte på något festhumör.... men det kanske kommer, är ju några timmar kvar!


R är inte hemma och att fixa iordning en övergödd, vinterblek & fet samt gravid Jessica till festens mittpunkt samtidigt som man tar hand om en busig Judit och en likaledes Milla är inte det lättaste.


  


Temat är Glitter & Glamour (dock ej maskerad) men så glittrande kommer jag nog inte att vara - känner inte direkt för att köpa nåt nytt jag kommer i med bara några månader kvar. Nä, jeanskjol får faktiskt duga ihop med nåt tråkigt svart upptill. Är iaf 1000 gånger bättre än fleecen jag bor i varje dag...


Tror ni det finns hopp att kunna fixa till mig??? Tänkte ha plattat hår!?

 

    


Uppdatering!!! Det blev bara en enkel svart klänning - mellanfint!! Och lite silvriga smycken till det. Hade velat ha stövlar till men de fick benen inte plats i och pumps kändes inte heller som nån idé...


  


I övrigt var festen VÄLDIGT TREVLIG och de hade piffat till lokalen till oigenkännlighet med glitter, ballong och discoljus. Tyvärr var vi tvungna att åka tidigt.....


    

Vännerna Sofia, Linda och ett av födelsedagsbarnen-Anne. + Anna och min Ralle

Av Jessica - 18 februari 2011 19:58

Här blir det inget vin eller öl ikväll utan varsin SEMLA!!


  

Av Jessica - 18 februari 2011 16:55

Har ju inte särskilt många läsare här på bloggen och således inte heller supermånga kommentarer men måste bara få skriva att det är SUPERKUL när ni KOMMENTERAR.


Oavsett om det bara är något ord, nån liten åsikt eller hela "historier" som t.ex inlägget om Mannen och tvätten gav så är det roligt att läsa och ibland skrattar man högt. T.ex när jag läste Veronicas kommentar om hennes 3310 - hade nästan glömt att det finns nån som har en sån mobil fortfarande!!


Så TACK till er som brukar kommentera - ni VET VILKA NI ÄR! Och till er andra - SKRIV GÄRNA EN RAD DÅ OCH DÅ.

Av Jessica - 18 februari 2011 16:51

Stor tjej kan välja kläder själv!


Efter blöjbyte hade Judit bara tunika på sig och så höll vi på att fixa iordning med tvätten och då passade hon såklart på att ta några plagg både från tvätthögen men även från det som redan hade hamnat i garderoben.


Tycker att hon lyckades färgkombinera och matcha riktigt OK - eller?


  

Först hade jag strumpor både på händer och skor.... men det var inte så praktiskt!


  

Så det blev kalasbyxor o mockasiner istället och inga strumpor på händerna!

 

Observera att även dreggellappen är röd!



Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Skapa flashcards