husnr3

Alla inlägg under januari 2011

Av Jessica - 7 januari 2011 08:29

Vad är det som ligger bakom vad vi drömmer?? Är det verkliga livet som återspeglas i drömmarna???


Ja, ibland kan jag hålla med. Just nu drömmer jag rätt ofta om att föda barn, det går enkelt, snabbt och helt smärtfritt. Antar att det är ett önsketänkande som jag bearbetar på nätterna.


Däremot har jag de senaste nätterna drömt så mycket konstigt att jag inte kan låta bli att undra vad det är som får mig att drömma på detta vis.


I veckan drömde jag att jag på upprop i en ny skola och där fanns en lärare som var stor och tjock och hette Anders Lang och honom skulle vi ha i engelska men när jag kom till lektionen var det gympa istället och simning som jag avskyr!!! Efter gympan skulle vi till sal 36 och ha svenska. En helt meningslös dröm och var jag fick stoff till detta kan jag inte förstå??


Inatt har jag drömt ungefär lika konstigt.... drömde att jag först fick en hund av en jobbarkompis och det var väl inga problem. Sen fick jag däremot en häst oxå!!! Jag kan inget om hästar och är även rädd för dem men det var ju bara att göra sitt bästa.... var ute och red men tyckte det verkade konstigt och mycket riktigt - hästen hade ju inget huvud!!! Jag satt fram och bak...


Sen rymde både häst och hund - inte så konstigt kanske? Fick hjälp av en snäll granne att fånga in dem och sen vaknade jag.


Är det helt enkelt så att hormonerna spökar?

Av Jessica - 4 januari 2011 18:24

Med ett barn får man skaffa sig tålamod...


Med en hundvalp får man skaffa sig ytterligare tålamod...


Efter en hel dag hemma har det gått åt väldigt mycket tålamod så jag hoppas att det blir påfyllning inatt!


Och när humöret varit på väg att tryta har jag tänkt på morgonen som var något alldeles extra, tänk att få vakna upp för att någon pussar på en nästan hejdlöst - och utan nappen i munnen dessutom! Helt klart dagens höjdpunkt!

Av Jessica - 3 januari 2011 20:05

I lördags eftermiddag tog vi på oss hela vinterstassen allihop och begav oss iväg till lilla pulkabacken.



Med oss hade vi tefat, pulka och snowracer men det gick även bra att åka direkt på rumpan eftersom snön hade blivit rejält hårdpackad av tönatten.


           


Kul tyckte även Tiger att det var att åka!! Plutt höll fast honom under färden men väl nere hoppade o skuttade han som sjutton - kanske glad att få vara lös igen? 

Av Jessica - 3 januari 2011 07:50

Vem hade kunnat räkna med att nyårsafton skulle innebära plusgrader och REGN?! På bara några timmar, från em till kväll, steg temperaturen från fyra minus till några plusgrader.


I år firade vi en annorlunda nyår, for iväg till vänner i Värnamo redan vid femsnåret och spenderade några timmar med fördrink, tilltugg och supersmarrig västerbottenspaj till förrätt.


När de andra satte sig till bords för att äta varmrätt packade vi ihop och åkte hem för att förbereda inför våra gästers ankomst. Så vid halv tio kom de då, efterlängtade älskade systeryster med sambo!!! Så i år blev det en sen nyårssupé, började inte äta förrän vid tiotiden - men det funkade alldeles utmärkt det oxå.


  


Menyn, som gästerna själva valt, bestod av tomat & mozzarellabruschetta till förrätt följt av helstekt fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås och sen åt syrran och jag chokladpudding till efterrätt medan grabbarna tog 80-tals klassikern päron med after eight i ugnen!


Lilltjejen fick sova en extra stund när vi lämnade Värnamo och sen höll hon igång större delen av kvällen men missade precis tolvslaget då hon somnade i soffan vid kvart i tolv!!!


Blev en tidig kväll iaf, Plutt hade jobbat 8 timmar och sen kört hela vägen från Stockholm så hon, liksom vi andra, var rätt mör och trött. Så strax efter halv ett körde jag hem dem och då spöregnade det ute!

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards