husnr3

Alla inlägg under december 2010

Av Jessica - 21 december 2010 09:21

Så kul att Judit och Milla kommer överrens, kanske inte hela tiden men  allt som oftast iaf.


          

Av Jessica - 21 december 2010 09:18

Vi har inte fixat särskilt mycket inför julen i år. Dels går det bara att julpynta på de ställen Judit inte når (=inte många) och dels har vi en liten bithuligan som ger sig på det mesta i golvhöjd.


Därför tog vi in förra årets julgran som vi bara hade ställt ut i uthuset, färdigklädd och klar!! Till nästa år hoppas vi kunna plocka upp vår nya större julgran istället. Och att lägga några klappar under granen - det har vi helt skippat tanken på!


 


Juliga sängkläder måste man ju ha, även om de bara används någon vecka varje år! OBS! den lilla har inga juliga sängkläder som matchar våra - tanken är ju inte att hon ska sova i vår säng....  

Av Jessica - 18 december 2010 17:52

Igår var det dax för den årliga julknytisen med matgänget. Vi i matgänget träffas 8 gånger varje år och lagar mat tillsammans, en av dessa med respektive och då har vi även knytkalas.


Alltid lika trevligt men nåt konstigt är det - även i år hamnade alla tjejerna i köket och fixade och donade medan karlarna satt framför TV'n och drack öl??!!

 

   

Sofia, Linda och Anna                                              

  Sofia med Wille

     

Köksbestyr!


Alla hade vi lämnat barnen hemma av olika anledningar så det var bara Wille som var med och busade och gosade en stund innan han så snällt somnade in. Vilken dröm att bara kunna gå och lägga sitt barn medan hela huset är fullt av folk - det drömmer vi bara om...


Judit fick som sagt stanna hemma med farmor & mormor eftersom hon fortfarande är dunderförkyld. Men så här tuff var hon förra lördagen när det var dax för kalas:


  

Av Jessica - 18 december 2010 17:45

Att vi skulle ha en ny vovve när Moa inte längre fanns har varit självklart länge länge men att vi bara skulle vara utan hund i tre dagar hade vi nog inte räknat med.


Men sen i måndags kväll har vi alltså en ny liten familjemedlem hos oss, världens sötaste lilla Milla, en golden retriever.


Mycket gos men oxå mycket bus och ännu mer kissande inomhus är det som gäller just nu. Men bara att gilla läget, även en valp växer ju till sig!


     

Vill upp i sängen till husse!!           Vilar när det är tjejkväll - så jobbigt med alla!

    

Bara söt och go.


    

Hussemys igen!

Av Jessica - 17 december 2010 08:30

I tisdags hade jag hela glada tjejgänget här, drygt 10 var vi som käkade och bakade julgodis, mysigt och full rulle. Som vanligt glömde jag ta fram kameran....


På godisfronten blev det bananfudge, supergoda och så enkla att göra. Risbräck och kokos & cornflakeskakor blev det oxå. Hade tänkt att vi skulle hinna med att kladda med lite praliner oxå men så blev det inte! 


Så igår blev det årets första julbord för min del, bjöd hem Skåne o Sandra och deras goa 3 månaders tvillingar Kevin o Vincent på mini-julbord. Riktigt smarrigt tyckte vi allihop och bebisarna skötte sig exemplariskt, värre var det med 15-månaders ungen som fick ett ordentligt bryt innan maten var uppäten!


     

Provar bebisens overall!!


Idag är det "vanlig" dag men imon är det kalasdax igen, då styr vi kosan söderut för den årliga julknytisen med matgänget!!

Av Jessica - 16 december 2010 18:51

Idag när det var dax för vattning av blommorna hittade jag inte vattenkannan, fick ta det som stod närmast till hands istället!



Hoppas bara att blommorna gillade det?!  

Av Jessica - 16 december 2010 18:25

Tänka sig - idag är det 4 år sen jag och min älskade man blev tillsammans, eller så var det redan igår beroende på hur man räknar. Var fest på kvällen men det var inte förrän efter tolvslaget vi fick ihop det så rätt datum är nog 16/12.


Mycket har hänt på de fyra åren. Om någon hade sagt till R (som var 23) då att han fyra år senare skulle ha hus, Volvo, barn och fler på väg samt hund nr 2 så tror jag att han hade gapskrattat!! Han hade ju precis flyttat hemifrån...


Fick faktiskt en present idag med, vi brukar inte fira så noga annars men efter att han påminnt honom i helgen som gick att det var en speciell dag idag (han hade glömt) så kunde han inte låta bli att köpa nåt när han ändå var i stan i måndags.


Så efter träningen tror jag att jag ska lyxa till det och ha lite mini-spa här hemma!!


  


Eller tror ni det var en pik att jag inte håller mig tillräckligt snygg o fräsch...

Av Jessica - 16 december 2010 11:12

Så är man nu tillbaks i cyberspace!


Efter att ha varit mer eller mindre datorlösa i några dagar - jädrans vad handikappad man blir! Allt handlar ju inte om att blogga eller kolla fb eller mejlen utan bara såna enkla saker som att flytta pengar eller betala nån räkning funkar ju inte heller!!


Däremot blir det inga julkort med foton från den här familjen i år. Det är liksom för sent för det nu.... det är så det kan bli!


Ska iaf lägga in lite bilder från den gångna veckan ikväll, tar det när det har blivit lite lugnare här.


Bjuder även på en liten liten överraskning för en del av er, mer om det senare!

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards