husnr3

Direktlänk till inlägg 26 december 2010

JULEN 2010

Av Jessica - 26 december 2010 18:14

Och så var julen över och imorgon är det jobb igen!!


Fattar inte hur det kan gå så snabbt när man har väntat och längtat så länge..


Vi började julfirande redan på uppesittarkvällen då mormor Gunnel och farbror Samuel var här och käkade lite goa köttbulls & skinkmackor. Mormor hade med sig en jättefin tomte till Judit som egentligen skulle fått i morgonstrumpan men eftersom hon ändå är så liten hoppade vi över den traditionen iår...


Väl på julafton fixade vi och donade lite här hemma, besökte mataffären och myste i allmänhet innan vi åkte till Ralles föräldrar vid ettiden. Där blev det, som alltid, ett stort julbord som vi alla hjälptes åt med och sen efter Kalle Anka kom jultomten!!


    

Att spela piano är alltid lika kul, på julafton spelade Judit för oss flera gånger


Judit tyckte att tomten var riktigt spännande och tittade gärna men hon ville inte sitta i hans knä...


  


Hade sagt till alla att de inte skulle köpa särskilt mycket men ändå fick Liten mängder med saker, bla Barbapappa-handdukar, kläder, flera pussel, brio leklåda med klossar, böcker, hårspännen, duplo LEGO,  en hemmasydd mjuklift + docka och såklart ett bowlingspel med djurkäglor i plast. Behöver inte ha dåligt samvete att hon knappt fick nåt av oss..


  


Själv fick jag en piassavakvast och ett presentkort på A6 för valfri shopping. R fick nya vinterhandskar, raggsockor och bestick. Bara sånt vi hade önskat oss så det var helt perfekt. Tillsammans fick vi oxå nya kökshanddukar och grytvantar + servettställ & matchande servetter.


    


Även resten av kvällen spenderas hos svärföräldrarna, min mamma var såklart oxå där och vi lyssnade till julevangeliet, sjöng jul & barnsånger till Samuels pianospel och Elisabets ackopanjemang på gitarr, åt godis och spelade spel. Milla var med större delen av kvällen och skötte sig riktigt bra, Judit som vanligt enda barnet och i CENTRUM!



Igår tog vi det lugnt hela dan och var bara hos mamma en sväng på kvällen och idag har vi varit ute och åkt pulka en sväng och sen bara slappat och haft det skönt. Mamma var här en sväng på middag och nu är det soffläge resten av kvällen!!


Hoppas ni haft en lugn och skön JUL allesamman!  

 
 
Madeleine

Madeleine

31 december 2010 11:27

Ni verkar ha haft en riktigt mysig jul! Hannes tyckte också att tomten var spännande, tomten fick till och med en liten puss hihi..

GOTT NYTT ÅR! Kramar från oss

http://annalindamadeleine.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards