husnr3

Alla inlägg under november 2010

Av Jessica - 2 november 2010 12:21

Tror jag är förföljd av hundbajs?!


Förra helgen hade vi som sagt en del av den varan här inne i form av Tigerns något dåliga mage.


Nu i helgen var det dax igen - nu pga min klumpighet!


Gick tipspromenad i söndags och då måste jag ha trampat i något kladdigt utan att märka det.


Väl hemma gick mannen in i huset, Liten ville leka lite innan vi gick in och sen satte vi oss på altanen och tog av henne ytterkläderna. Kände att det luktade konstigt, kollade blöjan men inget!


Reser mig upp och känner att jag plötsligt blivit blöt i rumpan, känner efter med handen och JA, FICK HUNDBAJS ÄVEN PÅ HANDEN!! Bara in och tvätta!


Så stig aldrig i hundbajs för då kan det sprida sig från skorna till byxorna, till händerna, till barnets skor, barnets jacka och barnets vante!


TUR MAN HAR DUSCH OCH TVÄTTMASKIN!!


Om jag var irriterad?? Ja, gissa på en skala?

Av Jessica - 1 november 2010 18:49

Igår spenderade vi större delen av eftermiddagen med middag hos Linda och hennes familj i Värnamo.


Vi stod för förrätten som blev västerbottenspaj och sen hade den andra familjen fixat resten som var stekta fläskkotletter med kokt potatis och brunsås och till efterrätt glass med tillbehör.


God mat och trevligt sällskap som alltid och två busungar som höll låda. Judit var nog mäkta imponerad över Alice alla färdigheter, att det skiljer 8 månader märktes faktiskt en hel del. Alice kan, om inte prata, så iaf säga många ord och hon kan äta själv.... typ mycket som inte Judit kan än. Vid matbordet hade vi en Liten som satt med huvudet mest åt Alice håll och kollade vad hon gjorde...


  

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards