husnr3

Alla inlägg under oktober 2010

Av Jessica - 23 oktober 2010 11:00

I flera veckor har den lilla hunden dragits med rejäl hosta, dagar som nätter.


Därför var hans mormor med honom hos veterinären i veckan och fick två nya mediciner, dels en för hans dåliga hjärta och så Bricanyl som vidgar luftrören.


Började äta dessa i onsdags kväll och någon av dem tålde han antagligen inte för det som hände på hallgolvet i torsdags upprepade sig i mycket värre omfattning igår!!


Hade varit ute och en stund senare såg jag några blöta löv på hallmattan och böjde mig ner för att ta upp!  Var inga löv!!!! Tvättade händerna!!


Sen hittade jag bajs även på hallgolvet, på Judits vantar som låg på golvet och till råga på allt gick han och la sig för att vila på Judits nya matta. Det mesta fick åka med till R's jobb för en dusch med högtryckstvätten!!


Så nån mer medicin har det inte blivit för Tiger, funkar ju inte att ha en hund som bajsar inne hela tiden ..... så nu är hostan kvar och mycket sömn har det inte blivit inatt. Tur att mormor kommer hem ikväll och kan hämta honom!

Av Jessica - 22 oktober 2010 17:46

Fredagar är helt klart en av våra favoritdagar här hemma. R slutar redan vid ett och sen blir det gemensam lunch, idag kyckling & bulgursallad med currydressing.


Sen är det gemensam städning, mys & lek, veckohandling och dusch innan det är dax för kvällsmat - idag äter vi bacon & broccolipaj förresten! Med en smarrig grönsallad & vitlöksbröd.


Judit provar nya mössan


 

Pappa hissar upp mig i taket


                

Fruktstund


Frukten är slut!



Senare hittar jag ett päron mamma plockat fram för att slänga...


  

PUSS på er och trevlig helg!



Av Jessica - 22 oktober 2010 14:53

Skrev ett helt inlägg för några timmar sen och när jag skulle lägga in bilder hängde sig hela skiten! Håller som bäst på att lägga upp en annan blogg men får hålla till godo men denna några veckor till...


Nu började jag med bilderna.... och texten får komma sen!


      


Igår var det återigen dax för tjejmiddag, hos Sofia denna gång.


Judit behövde några långärmade t-shirts och minst ett par myxbyxor och då det var rea på Villervalla åkte jag hemifrån lite tidigare. Fick tag på alla kläderna ovan till helt OK priser. Mittenkläderna är från Villervalla, Name it och Minymo? medan de andra inhandlades på Kappahl där de oxå hade erbjudande.


Dax för middagen alltså!


Temat för kvällen var "Robinson" - tycker att det är så kul att vi har tagit upp det här med teman igen. Blir alltid lite mer spännande att hitta rätter som passar ett särskilt tema.


Tycker Sofia hade lyckats riktigt bra, vi blev mätta utan problem - något de i Robinson väldigt sällan blir.


Menyn bestod av thaisoppa med citrongräs & curry toppad med hackat äpple till förrätt. Varmrätten var laxgryta med kokosmjölk och grön currypasta serverad med nudlar och till efterrätt blev det toscapäron med valnötter & vaniljglass.

 

Nu är det bara en dryg månad tills vi ses igen, då hos Linda där det blir till att dricka drinkar - temat är nämligen Sex & the City!!

Av Jessica - 22 oktober 2010 11:02

Igår förmiddag var jag och Judit en sväng på Småfolket i kyrkan och vi var nästan ensamma!! Vanja och Tyra var där när vi kom men de gick hem efter en stund när Tyra var gnällig och då stannade jag och Judit kvar själva...


Det blev några åk i rutschkanan och det älskade hon - var längesen jag hörde henne skratta så högt och hjärtligt! Sen utforskade hon det mesta på egen hand, plockade clementinskal i soporna och hittade en tuschpenna utan lock!


En kul förmiddag med andra ord, så vi kommer nog gå dit och leka på torsdagar även framöver och även om vi blir själva.

Av Jessica - 21 oktober 2010 15:18

Att plocka upp hundbajs på promenaden eller att byta en bajsblöja är väl inte direkt några trevliga upplevelser men ändock såna vardagliga uppgifter som måste skötas.


Att däremot plocka hundbajs inomhus i den egna hallen är inte vidare värst trevligt!!


Men det fick jag ändå göra idag när den lille fyrfotingen som bara är här till låns på dagarna fick för sig att göra sina behov inohmhus istället för att säga till!!


Fy skäms Tiger!

Av Jessica - 19 oktober 2010 20:38

Hade egentligen tänkt jobba lite hemifrån ikväll men efter att ha suttit och försökt få Judit att somna i nästan en timme hamnade jag här istället! Som rätt ofta....


Efter måndagens handling på Citygross fick vi hjälp att packa upp kassarna. Och allt måste man smaka på!


    


Och ja, det är hon själv som vill ha mössa på inomhus!

Av Jessica - 19 oktober 2010 20:36

Är det bara jag som har problem med att inlägg "hänger sig" och man måste stänga av utan att nåt har sparats???


Skrev nyss ett rätt långt inlägg och så försvann allt bara!!!!!!!!!! Smått irriterad!!


Bjuder därför bara på några bilder från helgens alldeles underbara söndag som känns långt bort med dagens regn o rusk i minnet!


        


Idag har vi annars varit en liten tur på Småfolket, sjungit, fikat o busat!! Resten av dagen har bara spenderats hemma!

Av Jessica - 17 oktober 2010 15:31

Och så var säsongens första julmässa avklarad!


Blev ett snabbesök på Åminne bruk för mig och mamma nu i eftermiddag, känner mig lite besviken på antalet utställare men trots att de inte var så många så rullade pengarna iväg...


Blev ett par fårskinnstofflor till Judit, några tomtar och så en liten present till lillasyster (och nej Plutt, jag kommer inte skriva vad det var).


På vägen hem svängde vi förbi fam Hagelviks nya hus och gjorde en utvändig besiktning - de var inte där och fixade.....  de har nog fullt upp med packning därhemma. Och så mycket i huset kan de nog inte göra än. Fattas både golv och tapeter - men om några veckor kanske de kan flytta in??? Då kommer vi igen!

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards