husnr3

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2010

Idag har vi gjort stan!

Av Jessica - 26 oktober 2010 18:07

och var det är kul - även om det kostar på!


Jag och Judit hämtade upp Lotta redan strax efter halv tio och sen styrdes kosan mot centrala Jönköping.


Blev några affärsbesök, bl.a klassikerna Kappahl & Lindex innan vi tog en förmiddagsfika på Wienerkonditoriet. Där är bara sååååå mysigt, fralla med festis och pariservåffla blev det.


Efter fikat hann vi med att gå i några affärer till, bl.a köptes presenter till både Plutt, Micke & David. Kan ju inte skriva här vilka affärer vi besökte men jag hoppas och tror att de alla kommer bli nöjda på sina födelsedagar.


En sväng till nya HM blev det oxå - och vilken förändring!! Från att ha varit stans absolut mest överbelamrade affär var där nu gott om plats och läcker mörk inredning. Hittade ett par supersöta tweedshorts till Judit men eftersom det inte fanns matchande strumpbyxor i hennes storlek fick de inte följa med hem...


Unnade mig själv två stickade koftor och en stickad väst på Lagos, en affär jag faktiskt aldrig har varit inne i tidigare. Blev en brun långkofta och en kort svart med puffärm. Kommer troligtvis att användas flitigt på jobbet som ju inte precis är känt för sina varma lokaler.


Men visst handlade jag lite till Judit, blev några plagg hon ska få i julklapp och sen tre par strumpbyxor och en fleecekrage från Polarn som troligtvis kommer att användas dagligen i vinter.


  


Innan vi åkte hemåt gjorde vi det obligatoriska besöket på IKEA och käkade såklart oxå. Judit fick sin första barnportion på restaurang - pasta och köttfärssås som slank ner utan problem. Men nån haklapp skulle bestämda fröken inte ha!!! Det är bara för småbebisar... blev därför lite tomatfläckar på den nya blusen.

 
 
Ingen bild

Anna o Wille

27 oktober 2010 07:41

Såg när ni gick in på Ikea igår....vi satt och fikade. Men jag va helt hundra på att det va din mamma som va med men ;)
Kul med massa shoppning....vi handlade lite grytor som funkar på nya spisen...Inte en enda av dom gamla rostfria funkar. Bara dom gamla hederliga gjutjärnsgrytorna..

Hör av mig om vi hinner med lite lunch på måndag....

Kram kram

 
Linda

Linda

27 oktober 2010 19:10

Bra jobbat på shoppingturen :)

http://tradgatan21.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Skapa flashcards