husnr3

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2010

Semestervecka nr 3

Av Jessica - 8 augusti 2010 09:47

Och så har även den tredje semesterveckan passerat!! Och idag är nog första dan vi har regn så här långt in på förmiddagen. Men det är bara att vänta... om några timmar är det nog borta!!


Tyvärr kan jag ju som sagt inte ladda upp några bilder vilket känns lite tråkigt men det är ju inte mycket att göra åt.


Veckan som har gått har spenderats på följande sätt:


Måndag var vi i Malmö o hälsade på KJell o Vonne i deras nya lägenhet. En rätt liten trea men den var jättemysig och hade en jättefin balkong med fin utsikt. Blev en tur till Pildammsparken och en sväng på stan oxå. Varmt och skönt och ingen shopping!


Tisdagen var vår lilla familj i Helsingör där vi picknickade ute vid slottet Kronborg. Sen blev det en stor runda på stan medan Judit sov i vagnen. Mycket shopping blev det, allt till lilltjejen!!


Onsdag gjorde vi Ängelholm på förmiddagen och hittade festkläder båda två, ska nämligen på kalas på lördag och lämnade alla finkläder hemma! Jag fyndade en klänning på Kappahl, ur deras Vintage stories serie. För Ralle blev det lite tuffare stuk - en Levisskjorta i rött och blårutigt!


Efter detta var såklart alla våra semesterpengar slut så resten av veckan har vi bara varit hemma. Onsdag till fredag har Kjell o Vonne varit o hälsat på. Alltid lika mysigt! I torsdags eftermiddag kom farmors lillebror Sven med fru och två döttrar på besök. De var här rätt mycket när det var farmor som ägde stugan och ville gärna hälsa på nu när döttrarna tog dem på en dagstur.


Imorgon kommer Plutt o Micke på efterlängtad semester, vad vi ska hitta på då återstår att se!





 
 
Ingen bild

Anna o Wille

8 augusti 2010 11:57

Så härligt ni har det....så synd att det inte går och ladda upp bilder...men det får väl bli ett stort bildcollage när ni kommer hem igen. Vi hör av oss i veckan så får vi se om vi kan komma och hälsa på någon dag. Kram kram

 
Ingen bild

Malin

8 augusti 2010 15:14

Later som ni har det jattemysigt pa semestern. Langtar efter att fa se lite kort pa Judit nu nar hon borjar bli stora tjejen... Ge henne en stor puss och kram fran mig.. Vi ses till jul!!!

 
Inna

Inna

11 augusti 2010 17:44

Va mysigt ni verkar ha det på semestern! Fortsätt njut!;)

http://innapingpong.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Skapa flashcards