husnr3

Alla inlägg under juni 2010

Av Jessica - 1 juni 2010 07:07

Det har ju varit lite dåligt med matsedlar här på bloggen i några veckor och ungefär lika dåligt med planering har det varit här hemma. Måste helt enkelt ha ett schema för annars blir det mest mackor eller annat olagat!


Nu till veckan kommer syrran hem på onsdag så då blir det inte heller så mycket planerat, ingen som vet var vi kommer att vara när det är dax för middag!


Men det här blir det iaf:


Currydoftande kycklingsoppa

Stekt kassler med potatismos

Ärtsoppa med pannkakor



Av Jessica - 1 juni 2010 07:03

Igår var det några mammalediga som tänkte ta tåget till Värnamo och fika med barnen i Apladalen. Själv har jag ju alltid en del ärenden så jag tog bilen istället.


Blev några mysiga timmar (men lite kalla) med barn som skötte sig i stort sett exemplariskt. Kul initiativ som jag hoppas vi kan göra om!


  


På väg hem svängde jag in en kortis till Linda, Olivia & Alice. Alice var för söt när hon klappade Judit på huvudet och sa "bebis", typ det första jag har hört henne säga - hon är ju bara 1 1/2...


Sen blev det snabbshopping hos Mimmi i Vaggeryd där jag köpte lite nytt garn, måste ha så jag kan göra färdigt min kanin!


Som om det inte var nog med det så var jag och Lotta en sväng på Mofas hus igår kväll oxå, de hade öppet hus tillsammans med PrincessPe. Blev bara ett hårband till Judit och en superfin Laban-filt som jag har kollat på tidigare.


(Slänger in lite bilder senare i eftermiddag)

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards