husnr3

Alla inlägg under mars 2010

Av Jessica - 16 mars 2010 07:29

Nu till veckans tråkigaste läsning...



Efter en rejäl svullhelg hos syrran (inte hon som köpte allt godis) var jag rädd att gårdagens vägning skulle bli en oerhört tråkig historia men så var faktiskt inte fallet.


Dock kan man väl säga att NU MÅSTE VI TA TAG I DETTA PÅ ALLVAR. Ingen uppgång men knappt någon nedgång heller....


R: -0,0 kg                    Totalt: -4,6 kg

J: -0,3 kg                     Totalt: -2,5 kg

Av Jessica - 16 mars 2010 07:24

Idag är det 16:e mars och precis mitt i mars!


Men vad är det som inte stämmer??


1. Klarblå himmel & strålande sol

2. Gator där man ser asfalten

3. 2 meter höga snödrivor

4. Isgata mellan de asfaltiga bitarna

5. Vårlukt i luften

6. Kvittrande fåglar

7. Meterhögt snötäcke på hela tomten

8. Nån enstaka tussilago tittar upp

9. Minus 13 grader på morgonen

10. Uteserveringen på Medis full med folk

11. Vinterkläder på morgonen

12. Funderar på att ta på vårjacka på eftermiddagspromenaden

13. Bara några veckor kvar tills vårsäsongen i stugan börjar

14. Ljusa morgnar & kvällar

Av Jessica - 16 mars 2010 07:19

Igår spelade vi sista korpmatchen för säsongen!


Var tvungna att vinna för att ha chans att gå till final!


Inledde uselt - alla tre i laget alltså! Förlorade första serien....


Men sen skärpte vi till oss och i andra serien blev det oavgjort och sen vann vi tredje plus att vi hade högst totalslagning vilket gjorde att vi lyckades vinna med 5-2.


Men det hjälpte inte!! Det andra laget vi krigade mot lyckades oxå vinna sin match och gick till final på samma antal poäng men med bättre "målskillnad".


Får ändå vara nöjd att jag lyckades skärpa mig, efter de första 8 rutorna i första serien hade jag 87 poäng. Avslutade med 4 x och fick ihop 147 i första serien. I andra blev det 214 och i sista 248!!!!!!!!!!! Det är jag verkligen nöjd med!



Av Jessica - 16 mars 2010 07:11

Igår var det premiär!


Judit kan ju inte riktigt sitta själv ännu, kortare stunder i sängen går bra ibland men oftast kantrar hon...


Men tänkte ändå att det kan vara mysigt om hon får sitta i vagnen och se sig omkring lite så igår gjorde jag om mjukliften till en åkpåse och iväg var vi på två promenader och det gick sådär. Godkänt betyg för att vara första gången blir det iaf!


   

Sitter så fint....

... men gillar att äta på min jacka...

därför får jag ha napp nästan hela tiden!

 

Utöver promenaderna var vi mest hemma och myste hela dagen, hade en del att packa upp av det vi hade med oss till Stockholm. Slarviga som vi är packade vi aldrig upp i söndags kväll..



Här är några bilder när vi myser och Judit attackerar kameran:

      



Av Jessica - 15 mars 2010 16:22

Ny vecka och nya möjlighet att testa nya recept!!


Vi har endast planerat 5 rätter för veckan, får väl se om det blir att vi testar ytterligare nåt nytt förutom det som finns med här. Några recept har jag lagt ut här på bloggen tidigare och de har jag länkat till nu så klicka på det du verkar gilla:


Nasi goreng

Gräddig chilipasta - Nytt från Allt om mat

Tacolasagne

Tex mex soppa

Kyckling med rosépeppar & färska champinjoner - klassiker, kommer lägga ut receptet senare i veckan...


Av Jessica - 15 mars 2010 07:36

Plutt o Micke hade såklart med sig en hel del presenter till oss alla hem från Thailand.... här kommer ett urval (+ lite som mormor köpte på stan...)

Klicka på bilderna så blir de större & du kan även bläddra!



  Presenter från Thailand


Fredagens Lindex shopping

 

    

Helt underbara Canvas-tavlor!!! Den på mig & syrran är mammas  


Utöver ovan fick vi även en superfin tvål utskuren som en blomma, R fick ölkylare, jag fick en liten börs och så fick R ett halsband med en bild på Judit ingraverat & så fick jag ett par gröna snörkängor  o säkert nåt mer som jag inte kommer på just nu...


Såklart TACK för alla presenter!!!!  

Av Jessica - 14 mars 2010 21:18

Hemkomna efter en hel helg i Stockholm hos Plutt & Micke, en helg går så fort och nu är det 3 månader tills vi ses nästa gång! Tycker att det är FÖR LÄNGE! Men de andra är ju inte lediga lika mycket som jag o kan väl inte ta semester hur ofta som helst....


Fredagen har jag ju redan rapporterat om här, efter en bra stund lyckades ju iaf jag o mamma ta oss hem på pendeln och sen blev det bara slappa resten av kvällen. Till fredagsmyset bjöds det på kycklingburgare, mumsigt och nåt vi aldrig gör hemma men absolut ska börja med.


I lördags blev det sovmorgon till halv sju (vaknade halv sex i fredags för att det gamla åbäket=mamma snarkade så högt) och då gick jag o R en prommis med hundarna i det fina vintervädret. Men inte särskilt kul att gå när det är is och superhalt överrallt! Sen blev det slappa rätt länge, tror hon var tio innan Plutt o Micke trillade in från hans föräldrar...


Några timmar spenderades sedan på IKEA i Kungens kurva, MYCKET FOLK,  innan vi åkte hem och tog myskväll till tio eller så då de flesta (Micke o Ralle) var så trötta att vi gick och la oss. Man kan inte beskylla oss för partajande när vi är i storstan iaf!! Fick iaf handlat det vi skulle på IKEA så nu behöver jag inte åka till Jönköping i veckan...


På eftermiddagen var vi oxå en sväng hos Mickes föräldrar, Barbro & Ove, och hälsade på och de var supertrevliga och M var rätt lik sin pappa! Hans ena syster Jeanette med barnen Joel och Wilda var även där o hälsade på. Wilda är tre månader äldre än Judit och inne i värsta ty-känslighetsfasen. Hon blev SUPERLEDSEN bara Micke kollade på henne...... hoppas inte Judit blir sån...


Och idag har vi inte heller gjort så mycket, faktiskt varit rätt skönt att bara slappa. Annars brukar jag vilja ha ett fullspäckat schema när vi är där uppe o hälsar på...... men pga all snö går det ju inte att göra så mycket så även jag har väl anpassat mig mentalt antar jag?! 

Av Jessica - 12 mars 2010 20:16

Igår när Plutt o Micke kom hem till hans föräldrars bostadsområde möttes de av press, polis o ambulans....


Visade sig att nån hade hittat en död gubbe liggandes på en av tomterna... och så mycket mer visste de inte.


Idag verkar det som om gubben försvann i en snöstorm redan i januari. Otäckt att man kan ligga i ett bostadsområde med radhus i över en månad utan att nån hittat honom!


Det som göms i snö kommer upp i tö heter det ju men att det gällde en död gubbe verkar lite otäckt...



Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Skapa flashcards