husnr3

Alla inlägg under februari 2010

Av Jessica - 8 februari 2010 07:11

Förra veckans matsedel var rätt populär har jag förstått, får se om veckans blir lika populär.


Premiär league chicken

Viktklubbskassler med senap & sweetchilisås

Svarta lådan

Grönsaks & färssoppa

Skinkstek

Kålpudding


Blev en hel del med vitkål - så blir det när man köper ett stort huvud!! Får hoppas på att magen gillar...

Av Jessica - 8 februari 2010 06:58

Sitter här o skriver mina triviala inlägg som vanligt, t.ex vad vi ska äta under veckan men kan inte låta bli att tänka på att den familj här i byn som förlorade sin son i sextonårsåldern i slutet av förra veckan.


En helt normal kille som helt plötsligt segnade ner en morgon innan han skulle iväg till skolan, vad som var orsaken är inte fastställt än och det spelar ju egentligen ingen roll.


Så oavsett vilka enkla och små problem man har ska man försöka stanna upp i vardagen och istället ta tillvara på varandra och glädjas åt det positiva som finns omkring oss. Det är ingen som vet hur snabbt livet kan förändras.


Tala om för dina nära och kära hur mycket du tycker om dem och bryr dig och lev livet varje dag!

Av Jessica - 8 februari 2010 06:55

Nu har vi varit på babysimmet fyra gånger och det går bättre o bättre och Judit verkar gilla det. Så länge vi är i vattnet vill säga - hon är däremot inte särskilt förtjust i att duscha efteråt (eller att vänta på mig när jag duschar).


I fredags skulle de testa att enbart hålla sig fast i våra tummar och ifall de släppte skulle man inte fånga dem förrän under vattenytan. Funkade sådär! Judit släppte bara ena handen och krampade tag i den andra vilket fick till följd att halva hon hängde under vattnet...


Nu senast var R o kollade en liten stund med, ska se om han kan ta med kameran nästa gång så vi får lite foton att spara.

Av Jessica - 7 februari 2010 18:34

Nyss hemkomna från barnkalas kan jag nog säga att varken jag eller R är särskilt sugna på så många barn till! Vi är helt enkelt nöjda med vår lilltjej som vi kunde lägga ifrån oss på golvet och som nästan hela tiden var nöjd med att ligga där....


Det var Max 5 år och Edwin 4 år som hade gemensamt kalas och totalt var det 13 barn mellan 6 månader & 8 år och huvuddelen av dessa var grabbar mellan 4 och 6!! Stimmigt så det förslår är väl en underdrift! Men samtidigt kul att se hur kul de hade. Det var brottning, fäktning och smälla ballonger som var populärast och precis när vi gav oss iväg hemåt var det dax för fiskdamm som alltid är poppis.

Av Jessica - 5 februari 2010 10:34

Nu är Pluttis på väg!


Till Thailand alltså!


Hon ringde nyss från Amsterdam och rapporterade att både resan dit och resan hemifrån till Arlanda hade gått utan problem. Nu skulle hon käka en burgare eller nåt i väntan på planet till Kuala Lumpur som skulle avgå om några timmar.


Känns konstigt att lilla Plutt ska åka hela vägen till Phuket på egen hand - tufft tycker jag som bara har rest på egen hand en gång: flygit mellan Ä-holm o Bromma på semestern, tar 1 timma!!


Mer info om deras semester kommer om några dar när vi fått igång vår webkamera o kan Skypa med dem...

Av Jessica - 5 februari 2010 08:47

ni bara måste kolla in denna bloggen om en liten tjej som frågar mamma hur bebisar blir till.


http://lioscarsson.blogspot.com/



Av Jessica - 4 februari 2010 21:32

Idag har vi, Judit & jag, spenderat större delen av dagen i Värnamo tillsammans med vännerna Linda & Sofia samt deras goa ungar Alice & Emmy. Egentligen skulle vi varit hos Anna o Wille men den stackarn har fått RS-virus så det gick inte. Som tur är är han på bättringsvägen så vi kan nog ses snart igen.


Blev en liten runda i snöslasket innan vi tog lunch hos Linda där hon bjöd på smaskig hemmagjord redd grönsakssoppa. Inte alls dum och rätt enkel att göra tror jag - hjälpte ju inte till...


Innan jag åkte hem tog jag en sväng ner på stan, skulle kolla en grej på Telia till mamma och passade på att göra några rea-fynd på både Åhlens och Villervalla. Judit konsumerar många haklappar varje dag nu och idag fick jag tag på en rosa-vit randig med matchande vårmössa för bara 12,50 per styck. Lagom pris! Sen blev det några nya kalasbyxor oxå - vet inte hur många hon har.... de flesta lite för stora än men snart kan hon nog ha dem.

Av Jessica - 4 februari 2010 07:34

Inledde dagen likadant som igår, dvs med 40 minuters skottning. På den tiden hann jag med trottoaren, där skottebilen lagt en ny vall, och lite lite på baksidan.


Igår gjorde jag ytterligare två pass, det ena en halvtimme långt och det andra mellan en halvtimme o en timme, fick aldrig med mig klockan ut så jag har inte så bra koll. Sen skottade R en timme när han kom från jobbet oxå...


Men det som kom efter fyra igår ligger till största delen kvar, får se om jag orkar ta det i eftermiddag. Har börjat få lite träningsvärk!! I magen!! O ryggen!



Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Skapa flashcards