husnr3

Direktlänk till inlägg 30 november 2009

Veckan som gick...

Av Jessica - 30 november 2009 08:21

Har ju skrivit en del inlägg här under föregående vecka men de har ju allihop handlat om specifika saker så här kommer en sammanfattning av veckoslutet som gick.


I fredags var jag i Värnamo igen, denna gång hade vi mamma/bebisträff hos Linda och gick en ny runda (runt Alandsryd) med en låååång uppförsbacke. Var jobbigt och varmt under tiden men skönt att ha det avklarat när vi väl kom tillbaks.


Efter promenad o matning bjuds det på lunch, pasta med skinksås. Supergott som vanligt när Linda står vid spisen och likaså var "efterrätten", pepparkakor & havrekakor.


Innan vi åkte hem hann vi med att leka med bebisarna en stund, Emmy är ju stora tjejen nu och riktigt stabil. Kul att som vanligt se hur mycket det skiljer på dem...


  


I lördags var det uppstigning tidigt här hos oss, redan vid halv sju ringde klockan och vid åtta gav sig Ralle iväg på långresa till Gamleby & Västervik. Själv tog jag det halvlugnt innan det blev en snabb promenad med Moa och vid tio var det ju dax för bowling.


Eftermiddagen avlöpte här hemma med lite pyssel och bakning och framåt fem-sextiden skulle jag köra bort Judit till mamma som skulle vara lite barnvakt. Men det sket sig!!! När jag lastade ur barnvagnen så hade suffletten nämligen gått sönder!!! Fästet på vänster sida hade lossnat så vagnen var okörbar.... o mamma skulle gå ut med Tiger och kunde såklart inte lämna Judit själv hemma. Så då blev det en sväng till farmor o farfar igen som med glädje passade prinsessan även några timmar på kvällen. Själv hann jag gå en runda med Moa, duscha och bara ha det lugnt o skönt. Just i lördags var nämligen Judit lite gnällig och var inte nöjd med att bara ligga på golvet, därför var det skönt att slippa höra pipandet i några timmar.... VET att jag är enormt bortskämd och att det nog blir värre om några månader men jag njuter så länge hon är snäll.


Slutet av dagen tillbringade jag först hos Elisabet & Roger när jag hämtade Judit och sen var jag hos mamma några timmar innan jag trillade hemåt vid tio, supertrött!! Tänkte hålla mig vaken till Ralle kom hem vid halv elva och det var inga problem. Var som om jag fick ny energi här hemma o gick runt o myste o fixade till framåt halv tolv. Det är ju det som är så mysigt med vinterhalvåret och särskilt nu i adventstider - att man kan vara uppe länge och bara dona lite, tända några levande ljus och helst baka nåt så att det luktar gott. Me like!!


Och så igår var det ju söndag igen. Åkte hem till mamma strax efter tio för att se om vi kunde laga vagnen men hittade bara 2 av delarna som saknades. OK sa vi, inget att göra åt, får väl kolla med 1klass där vi köpt den....


Men så skulle jag vika ihop regnskyddet och vad hittade jag då!? Jo, de andra saknade delarna så det var bara att skruva ihop och så kunde vi ge oss iväg på tipspromenad som vanligt... var inga jättelätta frågor men jag lyckades visst vinna på de utlottade priserna!!


Efter promenaden blev det söndagmiddag här, stek med sås o potatis. Alltid gott! Sen en snabbvila (10 min) innan det var dax för en sväng på byn och julskyltningen. Mamma vann presentkort på massage och jag köpte två små häften om bakning på Kupan för 10 kr.


Kvällen avslutades som vanligt med att vi kollade på film, igår var det Generalens dotter med John Travolta, kan rekommenderas för er som inte sett den. Samtidigt höll jag på med att grädda mitt rågbröd och till frukost har jag provsmakat, riktigt gott även om skorpan kanske var i hårdaste laget?


  


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Skapa flashcards