Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009
Idag testade vi ett nytt recept som var superenkelt!! Ett alternativ när köttfärssås o spaghetti känns som lite för mycket slentrian.
Pastagratäng
6-7 dl okokt fullkornspasta
4 hg nötfärs
1 purjo
1 burk krossade tomater med tomat & basilikasmak
riven ost
s & p
1. Koka pastan
2. Fräs purjo o färs, slå på krossade tomater & låt puttra 5 min
3. Varva i ugnsfast form och strö över ost
4. Gratinera ca 10 min 225-250 grader
Jag tog vanliga krossade tomater o kryddade med torkad basilika vilket funkade jättebra. Däremot var det lite tamt i smaken så nästa gång tar jag nog lite gul lök oxå + nån matsked tomatpuré. Så några ingredienser ytterligare blir det ju men fortfarande lätt att göra och en helt klart godkänd vardagsrätt.