husnr3

Alla inlägg under juli 2009

Av Jessica - 9 juli 2009 21:02

Var ett tag sen men idag blev det lunch hos Linda, Olivia o Alice igen och det var lika trevligt som alltid, uppskattar verkligen att det är så smidigt att köra iväg från jobbet och träffas under lite enklare former. Blir ju lättare av då. Så ni har verkligen bosatt er på rätt sida stan, tack för det.


Dagens besök blev betydligt lugnare än förra gången då jag fick både Olivia o Alice att skrika!! Olivia för att hon blev arg på mig när hon inte fick ha mitt armband i sina skor och Alice bara för att jag inte var mamma! Men oavsett tycker jag att det alltid är lika kul att träffa dem, supersöta o goa även om Olivia har lite 3års trots ibland. Det är ju så det är i verkligheten och lite oljud har aldrig skadat nån. Nu när det blir så många nya bebisar i gänget är Olivia verkligen STORA tjejen!! Hon fyller ju 4 om en månad... tiden går fort (bara konstigt att jag fortfarande är 25!).

Av Jessica - 9 juli 2009 20:57

Igår kväll hade vi vårt första riktiga besök i huset, Linda & Sofia har ju varit här och tjuvkikat tidigare + en hel del annat folk men då har vi ju inte ens haft sittplatser.


Så igår kom Anna, Andreas & Wille förbi på kvällen och vi hade ju sån tur med vädret att vi kunde sitta ute på altanen hela kvällen, käkade frallor, hembakta bullar (som jag fick av Anna) och glass med jordgubbar. Måste säga att vi verkligen uppskattade besöket och jag som träffade Anna varje dag förut tyckte att det var superkul att ses igen, efter nästan en månad! Det är väl så med vänner, man förväntar sig att de alltid finns där och tycker att man har så mycket att göra att man inte alltid hinner ses men när man väl tar sig tid så är det bara jättetrevligt. Så TACK till er och er snälla lille bebis som skötte sig exemplariskt, fast det hade varit lika trevligt även om inte Wille hade varit på humör.

Av Jessica - 6 juli 2009 21:23

Nu är jag tillbaks i bloggvärlden!!!


Har ju varit utan dator ett bra tag nu och ni är nog några som verkar ha  saknat mig, eller iaf de bilder på huset ni väntar på!! Har precis lagt upp ett nytt album på Facebook. Har ju inte lärt mig att göra så snygga bilder än så facebook-album passar mig alldels utmärkt än så länge.


I huset har det faktiskt hänt ännu mer sen bilderna, idag har vi som sagt kopplat upp datorn i köket. Var vi ska ha den sen är inte bestämt så det blir nog att den får stå här o skräpa i några månader iaf. Bänkskivan är på plats, diskho & spishäll likaså, väntar på rörmokaren som kommer imorgon och kopplar in varmvattnet - då kan vi iaf diska lite. Sen blir det kakling i nästa vecka, har varit på Konradssons idag och valt. Blev stora svarta//grå plattor och halvstora mosaikplattor ovanför spisen. Inte det billigaste men vi har ju kommit rätt bra undan tidigare.


Sen har vi faktiskt varit o tittat på barnvagn oxå, förutom ett snabbesök på Babyland på Väla i helgen var detta första gången och vi slog till direkt. jag är ju inte mycket för att hålla på o kolla o jämföra så lika bra att bestämma sig så är det ur världen sen! Pga semesterstängt hos Emmaljunga blev vi tvungna att köpa den som fanns i butik men den var bara 1 vecka gammal och såg ju helt ny ut. Blev samma modell som Anna o Andreas valde till Wille, City cross offroad tror jag att den kallades. Brun med svart mjuklift iaf.... Men vad grejer man behöver, o vad det är dyrt!!! Har jag inte tänkt på förut. Gäller väl att ställa in sig på ett fattigare liv helt klart!


Sen måste jag givetvis få passa på att gratulera våra vänner Sofia o Andreas som har fått sitt första barn idag!!! En liten tös blev det, namn oklart än så länge..... superkul o hoppas att allt gick hyfsat OK iaf. Får väl prata mer med henne så småningom.... Kramar till er alla tre!


Nu blir det till att hoppa i säng, mer info & nån bild kommer inom kort.

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards