husnr3

Direktlänk till inlägg 6 juli 2009

Tillbaks!!

Av Jessica - 6 juli 2009 21:23

Nu är jag tillbaks i bloggvärlden!!!


Har ju varit utan dator ett bra tag nu och ni är nog några som verkar ha  saknat mig, eller iaf de bilder på huset ni väntar på!! Har precis lagt upp ett nytt album på Facebook. Har ju inte lärt mig att göra så snygga bilder än så facebook-album passar mig alldels utmärkt än så länge.


I huset har det faktiskt hänt ännu mer sen bilderna, idag har vi som sagt kopplat upp datorn i köket. Var vi ska ha den sen är inte bestämt så det blir nog att den får stå här o skräpa i några månader iaf. Bänkskivan är på plats, diskho & spishäll likaså, väntar på rörmokaren som kommer imorgon och kopplar in varmvattnet - då kan vi iaf diska lite. Sen blir det kakling i nästa vecka, har varit på Konradssons idag och valt. Blev stora svarta//grå plattor och halvstora mosaikplattor ovanför spisen. Inte det billigaste men vi har ju kommit rätt bra undan tidigare.


Sen har vi faktiskt varit o tittat på barnvagn oxå, förutom ett snabbesök på Babyland på Väla i helgen var detta första gången och vi slog till direkt. jag är ju inte mycket för att hålla på o kolla o jämföra så lika bra att bestämma sig så är det ur världen sen! Pga semesterstängt hos Emmaljunga blev vi tvungna att köpa den som fanns i butik men den var bara 1 vecka gammal och såg ju helt ny ut. Blev samma modell som Anna o Andreas valde till Wille, City cross offroad tror jag att den kallades. Brun med svart mjuklift iaf.... Men vad grejer man behöver, o vad det är dyrt!!! Har jag inte tänkt på förut. Gäller väl att ställa in sig på ett fattigare liv helt klart!


Sen måste jag givetvis få passa på att gratulera våra vänner Sofia o Andreas som har fått sitt första barn idag!!! En liten tös blev det, namn oklart än så länge..... superkul o hoppas att allt gick hyfsat OK iaf. Får väl prata mer med henne så småningom.... Kramar till er alla tre!


Nu blir det till att hoppa i säng, mer info & nån bild kommer inom kort.

 
 
Ingen bild

Anna & Wille

7 juli 2009 08:04

Åh så kul att du är tillbaka i bloggvärden....har saknat dig!!!
Tror inte du kommer ångra dig när det gäller vagnen...vi är super nöjda. Så skönt att ni äntligen börjar få ordning på livet. Det tar på krafterna att renovera....vi vet;) Nu väntar vi bara på att det blir eran tur att få en liten... är nyfiken på och se hur du ser ut, det va ju jättelängesedan vi sågs. Är ju van att träffa dig nästan varje dag på jobbet. Ha det så gott många kramar Anna med familj. Hälsa till Ralle...!!

 
Ingen bild

Linda H

7 juli 2009 10:57

Kul att du är med på banan igen kompis !!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 20 april 2016 21:08

Inte för att vi varit på mossen så många gånger men varje gång regnar det mer eller mindre.... Lugnet inne på Naturum finns inte nån annanstans. Att sitta vid de stora glaspartierna och titta ut samtidigt som det nästan är helt tyst förutom...

Av Jessica - 20 april 2016 21:00


Det händer sällan men i år kunde vi sitta ute och äta födelsedagskvällsmat! ...

Av Jessica - 10 april 2016 19:44


Ok då! Kanske lite onödigt då lådan redan är full - men gick inte att låta bli då V verkligen gillar pirater och tigrar just nu. Och så kanske hammare hade passat bättre än ? visseligen men går ju inte få allt. ... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:49

Låter bilderna tala för sig själva! Mysigt kul o rätt dåligt väder... ...

Av Jessica - 8 april 2016 06:44

Veckan innan påsk i mars hade vi riktigt vårväder och hängde ute och njöt! ...

Det här är jag

Här hamnar tankar om det som rör sig i livet, en del om inredning och huset som är i ständig förändring. Stora förändringar som tillbyggnad, väggrivning, takprojekt och annat men även små förändringar som pyssel och pynt här och där. Tankar och bilder på

Bloggar jag brukar följa

TÄVLINGAR

 

 

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Så många läser här varje dag...

Bloggemenskap


Ovido - Quiz & Flashcards